Ersun Yanal - Damien Comolli zirvesi sonuçlandı!
22.08.2019 - 11:28
1/12
Süper Lig'e yapılan iyi başlangıç sonrası Fenerbahçe'de akıllar transferde. Bu konuda sarı-lacivertliler panik transferinden uzak durmaya kararlı.

2/12
Comolli ile Ersun Yanal önemli bir toplantı gerçekleştirdi

Stoper, orta saha ve forvet bölgelerine birer oyuncu alması beklenen sarı-lacivertlilerde, Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Ersun Yanal, Gazişehir mücadelesi sonrasında önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

3/12
Comolli, kendisine önerilen isimleri Yanal ile paylaştı

Transferi düşünülen isimler görüşüldü. Comolli kendisine önerilen futbolcuları Yanal'la paylaştı.

4/12
Ersun Yanal: “Panikle oyuncu almamalıyız“

Skorda yer alan habere göre; tecrübeli hoca ise net bir tavırla transfer rotasını “Panikle oyuncu almamalıyız” ifadesiyle belirledi.

5/12
Nabil Dirar örneği verdi

Ersun Yanal, “Transfer etmemiz gereken oyuncunun profili direkt ilk 11'de oynayacak kalitede olmalı. Hasan Ali'nin yerine oynayan Dirar'ın performansı çok iyi. 3 kilit pas veriyor, gol atıyor… Yapacağımız transfer bu kadronun altında olursa bize katkı vermez. Emre'ye, Vedat'a bir şey olsa yerine kimi oynatacağız? Aynı şekilde Zanka… Bizim kadromuzu güçlendirmemiz gerek. Panik transferi yapmayalım” dedi.

6/12
Comolli transfer seferine çıkacak

Öte yandan Fransız futbol adamı Comolli'nin hafta sonuna kadar yeniden yurtdışı seferine çıkacağı öğrenildi.

7/12
Yanal bu sezon için umutlu

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, yeni sezondaki takımından umutlu. Yanal, özlenen Fenerbahçe’yi izlettirebilmek için belirli bir zamana ihtiyaç duyduklarını vurguluyor.

8/12
Amaç iyi oyunu sezonun geneline yayabilmek

Deneyimli teknik adam, rakiplerinin puan kaybettiği haftada aldıkları galibiyetin önemli olduğunu ve bu performansı sezonun geneline yaymaları noktalarında oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

9/12
“Gerçek Fenerbahçe'yi herkes 1 ay sonra görecek“

Yanal Ajansspor’a yaptığı açıklamada, ”Gerçek Fenerbahçe’yi 1 ay sonra herkes sahada görecek. En büyük isteğimiz camianın sabırlı olması ve sonuna kadar bizlere güvenmesidir. Eksiklerimiz var ama oyuncularımızın oynama iştahı ve kazanma arzusu çok üst seviyede. Daha iyi bir Fenerbahçe için gece gündüz yönetim kurulumuz ile birlikte uyum içinde çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

10/12
Fenerbahçe önündeki 5 maça özel bir plan ayarlıyor

Bu arada Fenerbahçe teknik heyeti takımın kalitesine güveniyor. Fenerbahçe’nin önündeki 5 maç için özel bir plan ayarlıyor.

11/12
İlk 6 maçlık bölüm çok önemli

Yanal ve ekibi, ilk 6 maçlık periyodun kendileri açısından son derece önemli olduğu görüşünde birleşti. Teknik heyet, önlerindeki 5 maçta en az 12 ile 13 arası puan hedefliyor.

12/12
Fenerbahçe'de hedef şampiyonluk

Fenerbahçe yönetimi ve camiası ise şampiyonluğa kenetlendi. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk için, “O sene bu sene” düsturuyla yola çıktı. (AJANSSPOR)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol