Fenerbahçe soyunma odasında tarihi anlar!
08.10.2019 - 14:38
1/13
Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'a 1-0 yenilen ve evinde 15 maç sonra kaybeden Fenerbahçe'de maçın ardından oyuncular kendi arasında yarım saatlik bir toplantı gerçekleştirmişti. Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, bu toplantıda konuşanları yazdı:

2/13
Antalyaspor'a karşı Kadıköy'de 3 puan bırakılmış, herkesin morali bozuk... Ersun Yanal soyunma odasının teknik direktörlere ayrılan kısmında yardımcıları ile maçın analizini yapıyor..

3/13
Soyunma odasına henüz gelmeyen Max Kruse, sahaya dönüp taraftarlara formasını atıyor. O esnada hemen yanda, futbolcuların soyunma odasında ise tarihi anlar yaşanıyor.

4/13
Kaptan Emre, kapıyı kapatıyor ve kapıdaki görevliye hocalar dahil kimsenin içeri girmemesi gerektiğini söyleyip arkadaşlarına dönüyor. Kendi üslubunca kendisi de dahil herkesin kötü oynadığını, bir daha asla bu şekilde bir maç yaşanmaması gerektiğini, kaybedilen 3 puandan ziyade bu denli yetenekli oyunculardan kurulu bir takımın bu kadar basit hata yapmaması gerektiğini söylüyor.

5/13
Mauricio Isla söz alıyor ve “Bugün en kötü oynayan bendim. Bir türlü iyi ortalar yapamadım. Hepinizden özür diliyorum“ diyor.

6/13
Vedat söz alıyor ve “Ben de eskisi kadar yardımcı olamadım sizlere“ diyor.

7/13
Emre tekrar sözü alıp, “Herkes sorumluluk alacak. Ben de dahil herkes bugünkü gibi bir maç yaşanmaması için her şeyi yapacak“ diyor.

8/13
Sonra “konuşmak isteyen var mı?“ diye soruyor. Luiz Gustavo söz istiyor ve ayağa kalkıp şunları söylüyor:

9/13
“Ben henüz aranıza yeni katıldım. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir çok takımda ve farklı ülkelerde oynamama rağmen organizasyon ve idari anlamda gördüğüm en iyi kulüp burası. Maçta ve sahada yapmamız gerekenler dışında hiç bir şeyle uğraşmıyoruz. O zaman biz de bunun karşılığını vermeliyiz.“

10/13
“Benim bu kadar sürede gördüğüm en net olay şu ki hepimiz iyi futbolcularız. Ve sadece idari organizasyon değil, antrenmanlar da uluslararası seviyede. İyi oyuncularsak, iyi de çalıştırılıyorsak o zaman bunu bir kaza olarak görebiliriz. Ancak bu tip bir kazanın bir daha yaşanmaması için birlik olmak zorundayız.

11/13
“Herkesin gerektiğinde o gün iyi gününde olmayan arkadaşının yerine de sorumluluk alması gerek. Bir kaç maç daha kötü gidersek bu soyunma odası bizim için çekilmez olur. Yapmamız gereken ayağa kalkmak ve birlik içinde tekrar çalışmaya başlamak.“

12/13
Bu sözlerin ardından soyunma odasındaki sessizlik alkışlar ve “Biz iyi takımız“ sesleri ile bozuluyor.

13/13
Bu 30-35 dakika süren toplantı, hem Yanal'ı hem de yönetim kurulunu çok mutlu ediyor. Bakalım bu “iç toplantı“nın yansımaları nasıl olacak? Milli aradan sonra göreceğiz..

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol