Fenerbahçe'den Adil Rami'ye sert uyarı!
09.10.2019 - 14:47
1/7
Playboy güzeli Pamela Anderson'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve Birleşik Amerikalı seksi yıldıza şiddet uyguladığı öne sürülen Fenerbahçeli Adil Rami, cumartesi gecesi Londra'da bir kadınla yakalandı.

2/7
Ada'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde 33 yaşındaki savunmacının İngiliz televizyon fenomeni ve iş kadını Chloe Sims ile birlikte ayrılırken çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

3/7
Gazete, Chiltern Firehouse adlı lüks bir mekandan çıkarken aynı aracın içinde görülen Rami ve Sims'in ilk kez buluştuklarını ve geceyi birlikte geçirdiklerini yazdı.

4/7
Daily Mail'e konuşan bir haber kaynağı ise Sarı Lacivertli futbolcunun kendisinden dört yaş büyük olan Sims'le buluşmak için özel olarak Fransa'dan Londra'ya uçtuğunu belirtti.

5/7
Bu gelişmelerinden ardından Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyet, Adil Rami’nin kısa süre içerisinde ikinci kez özel hayatıyla gündeme gelmesinden rahatsız oldu.

6/7
Yönetimin talimatıyla teknik ekip, tecrübeli futbolcuyla iletişime geçerek, “Bir an önce toparlan. Fenerbahçe’ye yakışan davranışlar sergile. Seni büyük umutlarla transfer ettik. Özel hayatınla değil, sahadaki performansınla gündeme gel” uyarısında bulundu. Bu uyarının ne kadar etkili olacağı merakla bekleniyor.

7/7
Kaynak: Fanatik

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol