Fenerbahçe, Masaya Okugawa'nın transferi için harekete geçti
16.10.2019 - 11:40
1/7
Sezona sil baştan bir kadro ile mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe'de transfer harekatı başlıyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal ve Fransız sportif direktör Damien Comolli'nin beraber yürüttüğü operasyonda 1 yıldır Fenerbahçeli kurmayların göz hapsinde olan yıldız devre arasında çubukluyu sırtına geçirecek.

2/7
Fotomaç'ta yer alan haber göre; Bu sezon şampiyonluktan başka birşey düşünmeyen Fenerbahçeli kurmaylar ocak ayı transfer sezonu için işi sıkı tutuyor. Derin ve alternatifli bir kadro için kolları sıvayan sarı-lacivertlilerde transfer operasyonu başladı.

3/7
Şampiyonluk için sezonun ikinci yarısında alınacak seri galibiyetlerinin öneminin farkında olan teknik direktör Ersun Yanal yönetime transfer isteğini iletti.

4/7
Chelsea'den kiralanan Victor Moses'ın ocakta takımdan ayrılma ihtimalinin üzerinde duran Yanal, mutlaka bir kanat oyuncusu alınmasını talep etti. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan sarı-lacivertli kurmaylar 1 yıldır göz hapsinde olan yıldız futbolcu için devreye girecek.

5/7
Gündeme gelen sürpriz isimse Salzburg'un Japon futbolcusu Masaya Okugawa oldu. Transfer politikasını birden çok mevkide oynayacak oyuncular üzerinden yürüten Ersun Yanal'ın iki ayağını da kullanabilen, sol açığın yanı sıra, sağ açık ve 10 numara da oynayabilen 23 yaşındaki Japon oyuncuyu izlettiği öğrenildi. Hatta Yanal'ın, Masaya Okugawa'yı geçen sezon Almanya 2'nci Ligi takımlarından Kiel'de kiralık oynarken takip ettirdiği dile getirildi.

6/7
Geride kalan 10 haftada Avusturya liginde 4 gol ve 4 asist yapmasına rağmen Salzburg'da düzenli forma bulamayan Okugawa'nın takımdan ayrılmak istediği bildirilirken, bu durum Fenerbahçe için avantaj olarak öne çıktı.

7/7
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu için sportif direktör Damien Comolli'nin devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle işi bitirmeye çalışacağı bildirildi.

1.77 boyundaki Okugawa'nın piyasa değeri 1.5 milyon euro civarında. Oyuncu Kiel'e 50 bin euro'ya kiralanmıştı.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol