Fenerbahçe Beşiktaş'ın eski yıldızıyla görüşüyor
31.12.2019 - 14:18
1/12
Süper Lig'in 17. haftasında Rizespor deplasmanında alınan kritik galibiyetle ilk devreyi 4. kapatan Fenerbahçe, transfere odaklandı. Sadık'ın sezonu kapatması, Zanka ve Adil Rami'nin de beklentilerin altında kalması ara transfer dönemi öncesi sarı-lacivertlileri harekete geçirdi.

2/12
RAMI YOLCU

Fenerbahçe'ye dünya şampiyonu apoletiyle gelen ve genellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında rotasyon oyuncusu olarak tercih edilen Adil Rami'nin bu durumdan oldukça mutsuz olduğu öğrenildi.

3/12
Fransızların ünlü spor gazetesi L'Equipe'in “Teknik direktörü tarafından yedeğe kaldırılan Adil Rami, Fenerbahçe'de başarılı olamıyor“ başlığı ile verdiği özel haberde çarpıcı detaylar paylaşıldı.

4/12
Rami'ye yakın kişilerin L'Equipe'e yaptığı konuşmada Fransız futbolcunun geleceğine ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

Uzun zamandır süre almayı hazır bir vaziyette bekliyor. Yalnızca tek bir isteği var; o da yeniden sahada olmak. Az kullanıldığı için kafası karışık.

5/12
Bu sözler, Rami'nin ara transferde takımdan ayrılabileceği iddialarını güçlendirdi. Öte yandan yine Fransız basını tarafından daha önce de gündeme getirilen bu iddia sportif direktör Comolli tarafından yalanlanmıştı.

6/12
MARCELO ATAĞI

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda görüşmeleri gerçekleştiren sarı-lacivertlilerin ilk olarak Marcelo ile temasa geçtiği iddia edildi.

7/12
3. sezonuna girdiği Lyon'dan ayrılması gündemde olan Brezilyalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefleyen Fenerbahçe'nin tüm şartları zorlayacağı belirtildi.

8/12
Beşiktaş'ta da 1.5 sezon oynayan ve futboluyla öne çıkan isimlerden olan 32 yaşındaki futbolcunun tekrar İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı ileri sürüldü. Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 46 maça çıkan Marcelo, bu karşılaşmalarda 5 kez de gol sevinci yaşadı.

9/12
Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlılarla üst üste iki kez şampiyonluk kupası kaldırdı. Marcelo, bu sezon Lyon formasıyla 15 resmi karşılaşmaya çıktı.

10/12
RODRIGUEZ'DE MUTLU SON YAKIN

Sol bekte sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, bu bölgeye yapacağı takviye için de temasları hızlandırdı. Milan'da şans bulamayan Rodriguez için görüşmeleri sürdüren sarı-lacivertlilerin son aşamaya geldiği belirtiliyor.

11/12
27 yaşındaki sol beki bonservisiyle satmayı hedefleyen Milan'ı ikna eden Kanarya'nın satın alma opsiyonuyla Rodriguez'i kiralayacağı kaydedildi.

12/12
İtalya basınından gelen haberler de ayrılığın yakın olduğu yönünde. Milan News'ün haberine göre; Ricardo Rodriguez bugün antrenmana çıkmadı ve salonda tek başına çalıştı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol