Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri!
04.01.2020 - 16:15
1/11
Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor! Fenerbahçe Yönetimi, Dirar ve Tolga Ciğerci’yle de masaya oturma kararı aldı. Öte yandan Fenerbahçe'nin gündemine çok flaş bir isim girdi... Almanya'dan ise Simon Falette iddiası geldi.

2/11
SAVUNMAYA FALETTE

Savunmaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe hakkında bir iddia da Almanya'dan geldi. fr.de isimli internet spor sitesi Frankfurt’un kamp kadrosuna almadığı Gineli stoper Simon Falette’yle, Sarı-Lacivertliler’in ilgilendiğini bildirdi.

3/11
27 yaşındaki Gineli stoperin transfer görüşmeleri yapması nedeniyle kamp kadrosuna alınmadığı belirtilen haberde, “Falette’yle Köln de ilgileniyor ancak Fenerbahçe’nin ilgisi daha ağır basıyor“ ifadesi kullanıldı.

4/11
ZAJC'A TALİP VAR

İtalyan ekibi Brescia, Fenerbahçe'den Miha Zajc'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, devre arasında transfer yapmak için mutlaka oyuncu satmak zorunda. Görüşmeler sürüyor.

5/11
JAİLSON'DA İNCE HESAP

Transfere kaynak oluşturmak için satış listesine konulan Jailson çok ciddi bir teklif gelmemesi halinde elde tutulacak. Ersun Yanal, gerçek mevkiinin yanı sıra stoperde de kullandığı sambacının bu gelişimini sürdürmesi halinde çok daha yüksek bir değere ulaşacağını belirtti.

6/11
KIYMETE BİNDİ

Fenerbahçe'nin talip olduğu İsviçreli sol bek Rodriguez'e teklif yağmaya başladı. Napoli ve Lyon'un ardından PSV de Rodriguez için Milan’ın kapısını çaldı. Finansal fair play sebebiyle hamle imkanı sınırlı olan Fenerbahçe alternatif isimlere yönelme kararı aldı.

7/11
İKİ İMZA DAHA YOLDA

İngilizlerin radarındaki Ozan Tufan'la sözleşme yenileyen Fenerbahçe Yönetimi, Dirar ve Tolga Ciğerci’yle de masaya oturma kararı aldı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın olumlu raporu sonrası iki tecrübeli isimle yeni mukavele yapılacak.

8/11
SCARPA İDDİASI

Brezilya basınından Fenerbahçe'yi ilgilendiren önemli bir iddia geldi... Bazı gazete ve internet sitelerine göre Sarı-Lacivertliler, Palmeiras formasını giyen Gustavo Scarpa’ya teklif yaptı. Sambacı, orta alanın ortasında ve kanatlarda görev yapıyor.

9/11
ALAN TEKLİF EDİLDLİ

Fenerbahçe'nin gündemine çok flaş bir isim girdi... Sezonu Çin kulübü Tianjin'de geçiren Alan Carvalho menajeri tarafından Sarı-Lacivertliler’e teklif edildi. Brezilyalı yıldızın kiralık sözleşmesi 31 Ocak tarihinde sona erecek.

10/11
COENTRAO İDDİASI

Fenerbahçe'nin sol bek için Fabio Coentrao ile prensipte anlaştığı öne sürüldü. 31 yaşındaki Coentrao, son olarak ülkesinin takımlarından Rio Ave’de forma giydi.

11/11
GUILHERME'DEN ŞAŞIRTAN HAREKET

Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı oyuncusu Guilherme, sosyal medya hesabında yer alan “Yeni Malatyaspor” ibaresini kaldırdı. Fenerbahçe’nin Guilherme’ye karşılık Malatyaspor’a Mehmet Ekici’yi önerdiği iddia ediliyor.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol