Fenerbahçe son dakika transfer haberleri!
05.01.2020 - 14:02
1/25
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor! Stoper, sol bek ve santrfor bölgesine takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerin gündemine flaş bir isim geldi!

İşte Fenerbahçe'de günün transfer haberleri...

2/25
Süper Lig'de mutlak şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda devre arasında transferler yapmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine flaş bir isim geldi.

3/25
Sarı-Lacivertliler’in öncelikli hedefi sol bek olsa da orta sahaya da bir transfer yapılmak isteniyor. Emre, Gustavo, Ozan, Tolga Ciğerci ve Jailson gibi isimlerin yanına düşünülen ismi Rus basını açıkladı...

4/25
Rusya'da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı orta sahası Maycon ile ilgileniyor.

5/25
Haberde 22 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe’nin nabız yokladığı belirtildi.

6/25
2018 yaz transfer döneminde Brezilya ekibi Corinthians’tan Shakhtar’a 6 milyon 600 bin euro bonservis bedeliyle gelen Maycon de Andrade Barberan’ı sezon başında Arsenal de istemişti.

7/25
Piyasa değeri şu an 8 milyon euro olan Sambacının 2023’e kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor.

8/25
ALANYA'YA YENİ TEKLİF!

İkinci yarıda kuracağı geniş kadroyla minimum puan kaybı hedefleyen Fenerbahçe'de santrfor bölgesi için de arayışlar sürüyor. Mevlüt Erdinç'ten beklediği performansı bulamayan Fenerbahçe, bu bölge için rotasını yine Akdeniz'e çevirdi.

9/25
Vedat Muriç’e destek olacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Papiss Cisse’yi gündemine aldığı ifade edildi.

10/25
TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Alanyaspor'un kapısını Mevlüt Erdinç ve bir miktar para ile çaldığı öğrenildi.

11/25
Aytemiz Alanyaspor’un, makul bir bonservis bedeli karşılığında bu transfere onay verebileceği öğrenildi.

12/25
2018'in yaz ayında bonservis bedeli ödemeden transfer edilen Cisse, Aytemiz Alanyaspor formasıyla çıktığı 42 resmi maçta 28 gol atma başarısı gösterdi.

13/25
SOL BEKTE YENİ ROTA: GHOULAM

Milan'dan Cristian Rodriguez'i isteyen ancak İtalyan ekibinin oyuncuyu bonservisle satmak istemesi sonrasında alternatiflere yönelen Fenerbahçe'nin adresi yine İtalya oldu.

14/25
İtalya'da yer alan habere göre Fenerbahçe rotayı Napoli'den Faouzi Ghoulam'a çevirdi.

15/25
Cezayirli oyuncunun Napoli'den ayrılmayı kafasına koyduğu ve menajeriyle yeni kulübünü seçmeye çalıştığı kaydedildi. İngiltere Premier Lig'de Watford'un yanı sıra Fransa'dan Monaco ve Marsilya'nın yarış içinde olduğu belirtildi.

16/25
Menajerliğini Jorge Mendes'in yaptığı Ghoulam üzerinden bonservis bedeli kazanmak isteyen Napoli yönetiminin ise bu 4 kulüpten kendilerine yapılacak en yüksek teklifi değerlendirmek istediği kaydedildi.

17/25
Özellikle önümüzdeki yarım sezon için kiralama ve zorunlu satın alma seçeneklerinin de değerlendirilebileceği konuşuluyor.

18/25
STOPERE FALETTE

Savunmaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe hakkında bir iddia da Almanya'dan geldi.

19/25
Almanya'da çıkan haberlere göre Eintracht Frankfurt’un kamp kadrosuna almadığı Gineli stoper Simon Falette’yle, Sarı-Lacivertliler’in ilgilendiğini bildirdi.

20/25
27 yaşındaki Gineli stoperin transfer görüşmeleri yapması nedeniyle kamp kadrosuna alınmadığı belirtilen haberde, “Falette’yle Köln de ilgileniyor ancak Fenerbahçe’nin ilgisi daha ağır basıyor“ ifadesi kullanıldı.

21/25
BRESCIA ADIM ATTI!

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Miha Zajc'a İtalya'dan talip var. Fenerbahçe'de sezon başından beri fazla forma şansı bulamayan ve Ersun Yanal'ın sistemde düşünmediği Zajc’ın şubat ayında sahalara dönmesi bekleniyor.

22/25
İtalya'da yer alan habere göre Brescia Zajc için ilk adımı attığı ve oyuncunun bonservis bedelinin soruldu. 25 yaşındaki futbolcu 14 Aralık’ta sakatlanmıştı.

23/25
YANAL'IN GÖZDESİ AYRILMAK İSTİYOR!

Fenerbahçe'de geçen yaz döneminde Ersun Yanal'ın gözde oyuncularından olduğu öne sürülen Alfredo Morelos, ırkçı saldırılar nedeniyle Rangers'tan ayrılmak istiyor!

24/25
11 lig maçında 12 gol atarak sezona bomba bir giriş yapan Morelos'un ırkçı tezahüratlar nedeniyle ocak ayında kulübünden ayrılmak istediği belirtildi.

25/25
İtalya'dan Bologna'nın Morelos için devrede olduğu belirtilirken Morelos'un Premier Lig'den takımları beklediği kaydedildi. Fenerbahçe'nin Morelos için nabız yoklayacağı öne sürüldü.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol