Fenerbahçe'nin transferde B planı hazır! Comolli'den sürpriz hamle
08.01.2020 - 10:17
1/9
Sol ayaklı stoper arayışlarını sürdüren ve Simon Falette transferini bitirmeye çok yaklaşan Fenerbahçe, alternatif ismini de belirledi. Sarı-lacivertlilerin listesinde üst sıralarda yer alan isim için de satın alma opiysonlu kiralama teklifi yaptığı ifade edildi. İşte o transfer hamlesinin detayları...

2/9
Süper Lig'de ikinci yarıya eksiksiz ve daha iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, kulübün finansal bütçesini de aşmadan belirli mevkilere transfer yapmayı planlıyor.

3/9
Sarı-lacivertli takımın takviye yapmak istediği bölgeler arasında stoper ve sol bek ilk sırada yer alıyor. Belirlenen oyuncular için temaslarını sıklaştıran sportif direktör Damien Comolli'nin sürpriz hamlesi ortaya çıktı.

4/9
FALETTE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Stoper transferinde Frankfurt'ta forma giyen Simon Falette ile son aşamaya gelen Fenerbahçe, Fransız basınında yer alan haberlere göre oyuncuyu bugün sağlık kontrolünden geçirecek.

5/9
Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertliler Falette transferinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanması durumunda ise alternatifini hazır tutuyor.

6/9
Buna göre Fenerbahçe, Herta Berlin'de forma giyen Nijerya asıllı Alman stoper Jordan Torunarigha ile temas halinde. Bu oyuncunun da Jesus ve Falette gibi sol ayaklı olması dikkat çekiyor.

7/9
Fenerbahçe bu oyuncuyu da diğer alternatif isimler gibi kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Sarı-lacivertliler, transfer limiti problemini aştıktan sonra stoperi açıklayacak.

8/9
Bu arada Ersun Yanal'ın bu sezon sadece 1 maçta görev yapan Falette'ye sıcak bakmadığı da iddialar arasında.

9/9
Fakat Comolli'nin ilk olarak Torunarigha'ya teklif götürdüğü öğrenildi. 22 yaşında ve 1.91 boyunda olan Torunarigha 20 kez Alman Milli Takımı'nın alt kategorilerinde forma giydi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol