Fenerbahçe'ye sürpriz sol bek!
08.01.2020 - 13:17
1/7
Fenerbahçe'de tek gündem transfer... Ocak ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız katan Fenerbahçe'de, sol beke kimin transfer edileceği merak konusu. Sezon başında ve ara transfer dönemi için uzun süre Kolarov'un peşinden koşan sarı-lacivertliler mutlu sona ulaşamadı. Sırp yıldız, kulübü Roma ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Fenerbahçe'de sol bek için adı geçen diğer adaylar Ricardo Rodriguez, Koutris, Melnjak olarak dikkat çekiyordu. Ancak İngiliz basınının haberine göre Fenerbahçe, gündemine sürpriz bir ismi aldı.

İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika transfer gelişmeleri...

2/7
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertlilerde ilk hedef savunmayı güçlendirmek. Sezon başından beri bu bölgede oldukça sıkıntı çeken Fenerbahçe'de, eksiklerden dolayı Jailson ve Gustavo stoperde, Dirar ve Deniz Türüç sol bekte ve Ozan Tufan sağ bekte oynamak zorunda kalmıştı. Bu sorunu ligin ikinci yarısında çekmek istemeyen Fenerbahçe, sol bek ve stoper transferlerini bitirmeyi hedefliyor.

3/7
Uzun süre Kolarov ile ilgilenen Fenerbahçe, mutlu sona ulaşamadı. Sırp yıldız kulübü Roma ile 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'nin bir diğer ilgilendiği isim Ricardo Rodriguez'de ise olumlu gelişmeler yaşandı. Milan'ın Sampdoria ile oynadığı maçta kadroya alınmayan İsviçreli yıldızın ayrılması kesin gibi. Menajeri yaptığı, “oyuncum Fenerbahçe'de oynamak istiyor“ açıklamasıyla sarı-lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Fenerbahçe'de yaşanan son dakika transfer gelişmeleri şöyle;

4/7
MANCHESTER UNITED ALTYAPISINDAN SÜRPRİZ!

Fenerbahçe, birçok yıldızla yakın temas kurarken, İngiltere'den şaşırtan bir haber geldi... Bu isim, Manchester United altyapısından yetişen bir sol bek... Şu anda İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Reading FC forması terleten oyuncu, atletik fiziği ve asist özelliği ile ön plana çıkıyor. Öte yandan istikrarlı oyunu ile de göz dolduruyor...

5/7
İngiliz basınından yansıyan bilgilere göre Fenerbahçe, Manchester United çıkışlı Jamaika asıllı İngiliz sol bek Tyler Blackett ile ilgileniyor. Habere göre Blackett, şu anda Reading'in geleceğe dair planlarının önemli bir parçası olmuş durumda. Mavi beyazlıların vazgeçilmezleri arasında yer alan oyuncu için Fenerbahçe, girişimlerde bulundu.

6/7
Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre Reading'in oyuncuyu satmaya hevesli olmamasına karşın sportif direktör Damien Comolli'nin İngiltere'deki yakın ilişkilerini kullanarak Blackett'i kısa süre içerisinde sarı lacivertli formayı giydirmek için planlarını hazırladığı aktarıldı.

7/7
TYLER BLACKETT KİMDİR?

Kariyerine Manchester United U18'de başlayan Blackett, 2012-13 sezonunda U23'e geçti. 2013-14'e Blackpool'a kiralanan başarılı oyuncu, aynı sezonun 2. yarısında Birmingham'ın yolunu tuttu. 2014-15 sezonunda Manchester United A Takımı'na yükselen Blackett, 2015-16 sezonunda İskoçya Ligi ekiplerinden Celtic'e kiralandı. Blackett, son transferini 2016-17 sezonunda yaptı ve 1.8 milyon euroya Reading'e geçti. İngiltere Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinde forma giyen Blackett, U16, U17, U18, U19, U21'de kendini göstermeyi başardı.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol