Fenerbahçe'de transfer projesi; Bir stoper daha ve sol bek
09.01.2020 - 12:52
1/7
Eintracht Frankfurt'tan Simon Falette'nin transferini Fenerbahçe, stoperde sürpriz bir hamle daha yapma kararı aldı. Fenerbahçe yönetimi Alanyaspor'un defans oyuncusu Welinton için de teklif yapacak. Alanyaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi olan 30 yaşındaki Brezilyalı stoper, bu sezon 16 maçta görev aldı ve 2 de gol attı.

2/7
ALANYA BAŞKANI BEKLİYOR

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, henüz Fenerbahçe'den Welinton için bir teklif almadıklarını belirtirken, “Fenerbahçe'den Welinton için gelen bir teklif yok, hiçbir futbolcuya teklif yok. Fenerbahçe'den bir teklif gelirse değerlendiririz“ ifadelerini kullandı.

3/7
STOPERE BİR ADAY DAHA

Adil Rami’nin üzerini çizen Ersun Yanal’ın isteği üzerine Fenerbahçe, Falette’nin ardından sol ayaklı bir savunmacı için daha girişimlerini sürdürüyor. ManU’dan Rojo ve Roma’dan Jesus’u yüksek maliyetleri sebebiyle rafa kaldıran sarı-lacivertliler, Hertha Berlin’in 191’lik savunmacısı Jordan Torunarigha’yla flört ediyor. Yirmi iki yaşındaki Nijerya asıllı Alman oyuncu için Hertha Berlin’e kiralama teklifi yapan yönetim bu transferi bitirebilirse teknik direktör Ersun Yanal’ın eli güçlenecek. Ancak Torunarigha, kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak bakmıyor.

4/7
SOL BEK İÇİN BİR NUMARALI ADAY

Fenerbahçeli taraftarların transferde en çok merak ettiği bölge sol bek... Listenin ilk sırasındaki Ricardo Rodriguez için Milan'ın inadı kırılamadı. Oyuncunun İstanbul'a gelmek istemesine rağmen kulübünün uzlaşmaz tavrı transferin rafa kalkmasına neden olmak üzere...

5/7
BİR DİĞER ADAY MELNJAK

Fenerbahçe'nin bir diğer sol bek adayı Melnjak için kulübü Çaykur Rizespor'dan onay çıkmadı. Kulüp oyuncuyu göndermek istemiyor.

6/7
SON ÇARE COENTRAO

Kanarya'nın önümüzdeki hafta listenin başındaki oyuncularla anlaşmaya varamaması halinde prensipte el sıkışılan Fabio Coentrao'ya imza attırılacak.

7/7
ALTERNATİF SOL BEK ADAYI

Kanarya'nın sol bek pozisyonu için West Ham United'tan Arthur Masuaku ile de ilgilendiği öne sürüldü. İngiltere ve Fransa'da çıkan haberlere göre; Fenerbahçe ve Marsilya, İngiliz ekibinin göndermek istediği Masuaku için en istekli kulüpler.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol