Fenerbahçe şaşkına döndü! Umut Meraş'ın kulübünden transfer cevabı
14.01.2020 - 03:02
1/6
TFF'nin belirlediği harcama limitleri sebebiyle transferde eli kolu bağlanan sarı-lacivertli kurmaylar takıma sol bek takviyesi yapmak için yoğun bir uğraş veriyor. Simon Falette transferini yapan ancak limit engeline takılıp oyuncuyu TFF'ye bildiremeyen Fenerbahçe, bankalarla yaptığı anlaşmanın onaylanıp elinin rahatlamasını istiyor. Sol bek mevkisinde birçok futbolcuyla görüşen Fenerbahçe son olarak milli futbolcu Umut Meraş'ın transferi için teklif yaptı. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Le Havre takımının cevabı sarı-lacivertli kurmayları şaşkına çevirdi.

2/6
Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de Umut Meraş'ı istedi. Sarı lacivertliler, A Milli Takımın sol bekine talip oldu. Le Havre'de forma giyen Umut Meraş, Ocak ayında transfer gözdesi oldu.

3/6
Sol bek mevkisine mutlaka transfer yapmak isteyen sarı-lacivertlilerde Ricardo Rodriguez ve Melnjak'tan sonra rota Umut Meraş'a dönmüştü.

4/6
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Umut Meraş'ı kiralama formülü ile kadrosuna katmak için hem Le Havre kulübü, hem de oyuncunun temsilcileriyle görüştüğü ve teklifini ilettiği ortaya çıktı.

5/6
10 MİLYON EURO TALEP ETTİ!

Fransız ekibi Fenerbahçe'nin Umut Meraş için yaptığı kiralama teklifine olumsuz yanıt verip 10 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

6/6
LE HAVRE EURO 2020'Yİ BEKLİYOR

Fransız ekibinin bu rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeyeceği ve Umut için Avrupa Şampiyonası'nı beklemeyi planladıkları belirtildi. Umut Meraş'a daha önce Galatasaray da teklif götürmüştü Oyuncuyu İngiltere Premier Lig ve Bundesliga'dan da izleyip isteyen kulüpler olduğu öğrenildi.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol