Fenerbahçe'ye büyük piyango! Anlaşma an meselesi...
16.01.2020 - 12:34
1/10
Sezonun ilk yarısında lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe transfer dönemine de suskun başlamıştı. Uzun süren uğraşların ardından Simon Falette'yi kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ediyor. Takıma katılacak isimlerin yanı sıra Fenerbahçe'den ayrılacak isimler de merak konusu. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna teklif geldi ve anlaşmanın an meselesi olduğu ortaya çıktı.

2/10
Süper Lig'in ikinci yarısına iddialı bir kadroyla girerek zirve yarışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarında, TFF'nin limit kararının ardından frene basmak durumunda kalmıştı.

3/10
Oyuncu satmadan transfer yapamayacak olan sarı-lacivertliler, ocak ayı için takımdan gitmesi muhtemel isimleri de belirlemişti.

4/10
O isimlerden biri kulüpten ayrılmak üzere... Fenerbahçe'ye iyi haber İtalya'dan geldi. İşte o detay...

5/10
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle kaynak arayışı içerisinde olan Fenerbahçe'de, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc, her an yuvadan uçabilir.

6/10
Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibi Brescia, Fenerbahçe'ye Zajc için ilgi mektubu göndermişti. Ancak bu sırada genç oyuncunun sakatlığı bulunuyordu.

7/10
Son olarak Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden Zajc'ın ağırlıkta olduğu idman fotoğrafları paylaşıldı. Oyuncunun sahalara erken dönüşü teknik ekibi memnun ederken, Zajc'ın iyi durumda olduğunun mesajı da verildi.

8/10
Zajc'ın sakatlığını erken atlatmasının ardından Brescia'nın yeniden yıldız futbolcu için devreye gireceği iddia edildi.

9/10
Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki genç yıldızı 3.5 milyon Euro'ya elden çıkartacak ve gelecek transfere de önemli bir kaynak yaratmış olacak.

10/10
31 Ocak 2019'da İtalyan ekibi Empoli'den Fenerbahçe'ye 3.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Miha Zajc, sarı-lacivertli formayla çıktığı 15 maçta 3 gole imzasını attı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol