İşte Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin yaptığı transferler
16.01.2020 - 20:29
1/16
Geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de sportif direktör Comolli'nin bizzat yaptığı transferler büyük tartışma yaratmıştı. Geçen sezon Comolli'nin transfer hatalarından ders alan Fenerbahçe Yönetimi, bu sezon transferi sadece Comolli'ye bırakmadı ve yönetim direkt devreye girerek hamleler yapıldı. Son olarak Falette transferinde yaşanan “transfer krizi“ Comolli'yi istifaya sürükledi.

2/16
İŞTE KONUŞULAN TRANSFERLERİ

Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden bu yana 11 transferde direkt olarak etkili olan Comolli, sarı-lacivertli kulüpte de bir anlamda büyük bir ekonomik enkaz bıraktı. Fenerbahçe, 12 Haziran 2018’de göreve gelen Damien Comolli döneminde toplam 30 transfer yaptı. Bu 30 transferin 9’u şu anda Fenerbahçe forması giymiyor.İşte Comolli transferleri...

3/16
ISLAM SLIMANI

Fenerbahçe'ye büyük umutlar ile transfer edilen ancak isteneni veremeyen Islam Slimani, bonuslarda dahil olmak üzere sarı-lacivertli kulüpten 3.5 milyon euro aldı.

4/16
MICHAEL FREY

Fenerbahçe'ye “potansiyel yıldız“ olarak Frey'i getiren Comollli, İsviçreli futbolcuya bonuslar dahil 1.1 milyon euro ödeme yapılmasına yol açtı.

5/16
ANDRE AYEW

Fenerbahçe'ye uzun uğraşlar sonucunda kiralık olarak transfer edilen Andre Ayew, sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekti ve performans olarak da bekleneni veremedi. Comolli'nin Ayew hamlesinin Fenerbahçe'ye maliyeti 3.1 milyon euro oldu.

6/16
DIEGO REYES

Fenerbahçe'de kadro dışı kalmaya kadar itilen Diego Reyes, sarı-lacivertli kulüpten 1.5 milyon euro maaş aldı ve beklentileri karşılayamadı.

7/16
YASSINE BENZIA

Comolli'nin çok güvenerek transfer ettirdiği Benzia, Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminde kadro dışı kaldı. Benzia, Fenerbahçe'de kaldığı süre içerisinde 1.5 milyon euro maaş aldı.

8/16
JAILSON

Fenerbahçe'ye bir scout transferi olarak getirilen Jailson, zaman zaman 11'de oynadı, zaman zaman kulübede bekledi ancak hiçbir zaman Fenerbahçe taraftarının tam olarak aradığı isim olmadı. Jailson, Fenerbahçe'den 1 milyon euro kazanıyor.

9/16
FERDİ KADIOĞLU

Fenerbahçe'nin geniş transfer listesinde yer alan Comolli, Cocu'nun da ısrarlı talebi ve raporu sonucunda Feri Kadıoğlu'nu sarı-lacivertli takıma kazandırdı.

10/16
VICTOR MOSES

Fenerbahçe'ye Chelsea'den kiralık olarak transfer edilen Victor Moses, sarı-lacivertli kulüpten 3.2 milyon euro maaş alıyor ve hem geçen sezon hem de bu sezon maçların büyük bir bölümünü kaçırmış durumda...

11/16
MIHA ZAJC

Fenerbahçe'ye “potansiyelli yıldız“ olarak transfer edilen Zajc, sarı-lacivertli kulübün “transfer satış potansiyelli“ futbolcuları arasında gösteriliyor ancak Sloven futbolcu için şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir teklif yok.

12/16
GARRY RODRIGUES

Fenerbahçe'ye bizzat Comolli tarafından kiralık olarak transfer edilen Garry, sarı-lacivertli kulüpten 2.5 milyon euro maaş alıyor.

13/16
ADIL RAMI

Comolli'nin bizzat Fenerbahçe'ye trnsfer ettiği Adil Rami, sarı-lacivertli takımda forma şansı bulamadı. Rami'nin Fenerbahçe'ye olan maliyeti 2.1 milyon euro.

14/16
MAX KRUSE

Fenerbahçe'ye Werder Bremen'den büyük umutlar ile transfer edilen Max Kruse, şu ana kadar tam anlamıyla beklentileri karşılayamadı. Comolli transferi olan Kruse, Fenerbahçe'den 2.5 milyon euro kazanıyor.

15/16
ZANKA

Fenerbahçe'nin Huddersfield'den 2 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Zanka, 1.7 milyon euro maaş alıyor.

16/16
LUIZ GUSTAVO

Fenerbahçe'ye Marsilya'dan transfer edilen Gustavo, Comolli dönemimde yapılan en iyi yararlı transfer olarak gösteriliyor. Gustavo, Fenerbahçe'den 2.7 milyon euro alıyor; Brezilyalı futbolcunun bonservis bedeli ise 6 milyon euro.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol