Comolli’yi bitiren süreç! Nerede ve hangi olayla başladı?
16.01.2020 - 20:33
1/17
F.Bahçe’de beklenen oldu, Comolli istifa etti. Peki bu süreç nasıl yaşandı?

2/17
* Fransız teknik adam Yanal'ı istemedi. Sürekli başka bir yabancı teknik adamı getirmeye çalıştı, Bu yüzden arası öncelikle Yanal’a kefil olan Semih Özsoy’la bozuldu.

3/17
* Alt yapının başına İnternet’in sarı sayfaları Linkedn üzerinden ilan verdi. Binlerce aday başvurdu. Bazılarıyla görüştü ama yönetim uygun gördüğü isimle anlaşmadı.

4/17
* Transferlerde son karar Ali Koç’undu. Comolli direkt Koç’a bilgi veriyordu. Semih Özsoy ise bağımsız olarak yaptığı transfer görüşmeleri hakkında yine Comolli’yi bilgilendiriyordu. Ancak transferde üst üste atılan yanlış adımlar Comolli’nin elinden öncelikle transfer yetkisinin alınmasına neden oldu.

5/17
* Kurduğu 4’ü profesyonel, 12’si amatör 16 kişilik scout ekibinden devam edilen neredeyse hiç isim kalmadı. Scout ekibinin başına Aziz Yıldırım’ın dostu menajer Ömer Uzun’un şirketinin scout’ı Batuhan Hakçıl getirildi.

6/17
* Ali Koç, Sivasspor maçının devre arasında, Damien Comolli’nin yanına çıkarak çok sert tepki verdi. Koç son dönemde, Comolli’yle bir arada görünmemeye dikkat çekiyordu.

7/17
* Ersun Yanal’ın yerine geçmesi muhtemel isimlerle görüşmeler yaptı. Bayern’den kovulan Niko Kovac’la belirti bir oranda anlaşmaya bile vardı. Ama yönetim görmezden geldi.

8/17
* Sağlık ekibinin baştan aşağı yenilenmek istedi. Fransız ve Alman’lardan oluşan profesör, diyetisyen ve fizyoterapistlerde kurulu bir ekiple anlaştı. Yönetim ise istifa eden Burak Kunduracıoğlu’na sahip çıktı.

9/17
* PSG’nin eski sportif direktörü Antero Henrique’nin de Comolli’nin yerine geleceği iddiaları konuşuldu. Beşiktaş maçından sonra basın toplantısına çıkarıldı.

10/17
* Yanal takımda kalmak için çok net bazı talepler sundu. Bunların başında devre arasında yapılacak transferler konusunda Comolli’nin scout ekibinin belirlediği oyuncuların kesinlikle transfer edilmesini istedi.

11/17
* Aralık ayı içinde tüm yetkileri elinden alındı. Comolli, Koç’un bu hamlesi yüzünden Selahattin Baki’ye serzenişte bulundu.

12/17
* Falette transferinden sonra Twitter’dan açıklama yaptı. Ali Koç o anda ipleri kopardı.

13/17
* Cuma günü apar topar İstanbul’a dönmesine rağmen Fransız sportif direktörle henüz yüz yüze bir görüşme gerçekleştirmedi.

14/17
* Comolli’ye görevden alınan yardımcısı Gürgenç’in yerine başka bir asistan verilmedi. Kulüpte asistan arayışı da yoktu.

15/17
* Comolli’nin bazı görüşmeler yapmak için talepte bulunduğu uçak biletlerinin rezervasyonları yapılmadı.

16/17
* Samandıra’daki odası elinden alındı. Kendisinin futbol şubesiyle tüm bağlarının koparıldı.

17/17
* Comolli’ye genç takımların çalıştığı Dereağzı’nda bir oda verilmesi kararlaştırıldı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol