Mehmet Demirkol: Umarım Fenerbahçe için hayırlı olur
18.03.2020 - 10:58
1/8
Mehmet Demirkol, Bein Haber'de yayınlanan beIN MANŞET programında gündemi değerlendirdi. İşte Demirkol'un sözleri...

2/8
'Bizim ligimiz de askıya alınacaktır'

''Bu bir kriz, travma dönemi. Bizim ligimiz de askıya alınacaktır. Şu ana kadar beklenmesi bile doğru değildi ama zannediyorum bugün veya yarın akşam açıklanacak. Dünyanın kurallarına uygun davranmak gerekir, dünya da buna 'Dur!' diyor. Ben de onu anlamadım.

3/8
Biz de, 'Erteleyelim' dedik ama kendi maçımızı mı ertelemiyoruz? Ben kararın değişebileceğini düşünüyorum, umuyorum değişir. Seyircisiz oynamaya devam edecek demesi başkanın bir şey ifade etmiyor. Perşembe günü de derbi seyircili oynanacak dedi. Bu akşam ya da yarın, bir karar değişikliği de açıklanabilir.''

4/8
Futbolun asli unsurlarını dikkate almamak çok ilginç.
70 yaşında teknik direktörsün, şekerin var, risk grubundasın. Çık, otobüse bin, uçağa bin. Sağlık Bakanı, 'risk grubundaysan çıkma' diyor ama sen git kulübeye otur diyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?

5/8
Fatih Terim'in, Tamer Tuna'nın, Muslera'nın, Obi Mikel'in, Falcao'nun, birçok oyuncunun bu konudaki açıklamaları sonrası, hala ciddiye almamak, yani sektörün asıl unsurların fikirlerini ciddiye almamak da ilginç yani. Spor salonuna gidip spor yapmak istesen yasak, ama Muslera'ya, Burak Yılmaz'ın futbol oynaması mecbur. Futbolun asli unsurlarını dikkate almamak çok ilginç.'

6/8
'Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın?'

Ciddi vebal bu, yapmayın. Benim işime geldiğinden değil, benim işime gelmiyor. Maç oynanmazsa, ben para kazanamam. Şunun mantığını biri bana anlatsın, senin çıkıp spor salonunda spor yapman yasak, Muslera'ya serbest. Açıklamalar çelişkili. Bana spor yasak, Muslera mecbur. Sana spor yasak, Luiz Gustavo mecbur. Sen bunu Luiz Gustavo'ya nasıl anlatacaksın? Donk'a nasıl anlatacaksın? Geçen hafta Nihat Bey, 'Derbi seyircili oynanacak' dedikten 6 saat sonra seyircisiz oynanacağı ortaya çıktı.

7/8
'Umarım Fenerbahçe için hayırlı olur'

Demek ki Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe'nin kadrosuyla birlikte büyüyecek bir teknik direktör arayışı var. Zaten açıklamada da o anlaşılıyor. Bu, bir teknik direktör seçimi işi değil. Bu, ertelenmiş bir sistem oturtma işi.

8/8
Geçen sezonun başında yapılması gereken şey, o dönemin kendi şartları içerisinde çok uygulanamadı. Günün heyecanı, camianın heyecanı biraz onu yonttu. Yolunu değiştirdi diyelim. Şimdi oraya giriliyor nihayet. İçinde bulunduğumuz durum ne olacak? Seneye nasıl girilecek? Bunun, finansal fair-play'e etkileri nasıl olacak? Bütün onları da görmek lazım. Umuyorum hayırlı olur.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol