Fenerbahçe'ye veda ediyor, açıkladı!
10.05.2020 - 19:45
1/9
Koronavirüs salgını sonrasında birçok takımda değişim rüzgarları eserken, ülkemizde de birçok takımda vedalar olacak. Yeni bir teknik direktör arayışında olan ve yaz aylarında ciddi değişimler yaşaması beklenen Fenerbahçe için de bir ayrılık açıklaması geldi.

2/9
ISLA'DAN VEDA SÖZLERİ

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Şilili oyuncu Mauricio Isla, ülkesinde açıklamalarda bulundu ve sarı-lacivertli takımdan ayrılacağını söyledi.

3/9
“SÖZLEŞMEM BİTİNCE GİDERİM“

Benim hedefim burada sezonu tamamlamak. Türkiye'de iyi bir sözleşmem var, sona erdikten sonra menajerlerimle birlikte kariyerim ve ailem için en mantıklı hamleyi yapacağım.

4/9
“GÜNEY AMERİKA GÜZEL OLUR“

Yeni adresimi şöyle belirleyeceğim, beni sevdiğini hissettiğim, bana en iyi projeyi sunan takıma gideceğim. Güney Amerika'da oynamak gerçekten güzel olur, bunu düşünüyorum.

5/9
HEDEFİ, BOCA JUNIORS

Boca Juniors'a gitmek isterim, Güney Amerika'nın en iyi 5 takımından biri. Aralık ayında Juan Roman Riquelme beni aradı ve konuştuk ancak sonrasında hiçbir görüşmemiz olmadı.

6/9
ŞİLİ'DEN TEKLİF GELMEDİ

Şili'ye geri dönme konusunda henüz bana bir teklif gelmedi. Universidad de Chile hayranıyım ve benim idolüm Marcelo Salas. Annemle her zaman maçlarını izledim ve ben onların bir taraftarıyım. Universidad de Chile'ye büyük saygım var ve onlar sayesinde bir futbolcu olarak kendimi geliştirdim.

7/9
“TÜRKİYE'DE ENDİŞEM YOK“

Türkiye'de koronavirü önlemleri ve genel durum diğer ülkelere göre daha iyi, benim bir endişem yok. Eğer sürekli endişelenirsen, nasıl mutlu olabilirsin ki!

8/9
“AİLEMİ DAHA FAZLA SEVDİM“

Türkiye'de eşim Gala Caldirola, kardeşim ve kızım Elif Luz ile birlikteyim. Kardeşim bize iyi bakıyor. Evde tek başına idman yapmak zor ve sporda güçlü olmalısın. Bu dönem, psikolojik olarak ailenin ne kadar önemli olduğunu bana öğretti. Normal bir hayatın olduğunda, 24 saatin tamamını evde geçiremiyorsun ve bu süre boyunca eşim ve kızımı daha da fazla sevmeyi öğrendim.

9/9
“HAYALLERİMDEN VAZGEÇMEDİM“

Hayallerim var, hayallerimden vazgeçmedim. Şili Milli Takımı forması giymeyi ve Dünya Kupası'nda mücadele etmeyi gerçekten istiyorum.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol