Fenerbahçe, İrfan Can için yine harekete geçiyor!
11.05.2020 - 13:39
1/6
Fenerbahçe, orta saha için düşündüğü ve daha önce de gündemine gelen İrfan Can Kahveci için bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Bu transferi Fenerbahçe, Başakşehirli İrfan’ın eski takım arkadaşı kaptan Emre üzerinden bitirmeyi planlıyor.

2/6
Gelecek sezonun şampiyonluğa oynayacak kadrosunu kurmak için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da oyuncu transferinde hedefindeki isimlerden vazgeçmiyor...

3/6
İrfan Can için harekete geçildi

Orta sahaya iki yönlü bir oyuncu almak isteyen Sarı-Lacivertliler, daha önce de gündemine gelen Başakşehir’in yıldız futbolcularından İrfan Can Kahveci için bir kez daha harekete geçti. A Milli Takımımız’ın EURO 2020 elemelerinde de kilit oyuncularından biri olan ve her geçen maç yıldızını daha da parlatmayı başaran İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe’de yönetim, bu sezonun tamamlanmasını bekliyor.

4/6
Emre Belözoğlu faktörü

Transferdeki belirsizliklerin netleşmesinin ardından Fenerbahçe, Başakşehir’de uzun yıllar top oynayan kaptanı ve gelecek sezonki Sportif Direktörü Emre Belözoğlu aracılığıyla 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

5/6
Ali Koç, pazarlık için bizzat görüşecek

Kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan İrfan’ı, Emre’nin ikna etmesi durumunda Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri hemen devreye girecek ve Başakşehir kulübüyle pazarlıklar için masaya oturacak. Fenerbahçe’nin planında para artı takımındaki bazı oyuncuların bu transferde kullanılması öngörülüyor.

6/6
Emre Belözoğlu'nun İrfan Can sözü

Emre Belözoğlu: “En beğendiğim genç oyuncular olarak İrfan Can ve Abdülkadir diyorum. İrfan kiloyu da verdi, beni dinledi.“

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol