Fenerbahçe yeni sol bekini İtalya'da buldu! Asamoah ve Caner derken...
01.06.2020 - 12:03
1/12
Sarı-lacivertlilerde, Caner Erkin'in takımdan ayrılmasının ardından yaşanan sol bek sorunu halen devam ediyor. Fenerbahçe Yönetimi, bu sıkıntıya önümüzdeki sezon nokta koymakta kararlı. Adı birçok yıldızla anılan Fenerbahçe, aradığı ismi İtalya'da buldu. İşte Mendes'in önerdiği o isim...

2/12
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, ligin son haftalarında yaşadığı puan kayıpları ile şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Teknik direktör Ersun Yanal ile de yollar ayrılmıştı.

3/12
Yaşanan kötü gidişatın ardından corona virüsü nedeniyle lige verilen arada sarı-lacivertliler transfer konusunda kolları sıvadı. Kanarya gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı.

4/12
Önceliği sol bek ve stoper transferine veren Fenerbahçe'de Hasan Ali'nin durumu da soru işareti...

5/12
Hasan Ali için G.Saray iddiası

7 sezondur Fenerbahçe forması giyen ve sezon sonunda kontratı sona erecek olan tecrübeli oyuncunun, henüz sarı-lacivertlilerle anlaşamadığı belirtilmişti.

6/12
Yönetimin 30 yaşındaki oyuncuya 'yeni hocayı bekle' dediği ve bu yüzden görüşmelerin tıkandığı bildirilmişti. Durumu fırsat bilen Galatasaray'ın yıldız futbolcu için devrede olduğu iddia edilmişti.

7/12
Caner ve Asamoah gündemde

Sezon sonunda sol bek transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe'de sol bek pozisyonu için Caner Erkin ve Inter'de forma giyen Asamoah'ın ismi gündeme gelmişti.

8/12
Jorge Mendes, Ghoulam'ı önerdi

Portekizli menajer Jorge Mendez, Napoli'nin sol beki Faouzi Ghoulam'ı Kanarya'ya önerdi. Ünlü menajer, 7. yılına girdiği İtalyan ekibinde yaşadığı sakatlık nedeniyle gelecek sezon kadroda düşünülmeyen 29 yaşındaki futbolcuyu Fenerbahçe'ye getirebileceğini iletti.

9/12
Sözleşmesi 2022'ye kadar

Kasığındaki sakatlık nedeniyle 3.5 ay sahalardan uzak kalan Cezayirli sol bekin şartlarını ve durumunu inceleyecek olan Fenerbahçe'nin Mendez'den zaman istediği öğrenildi.

10/12
Napoli ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Ghoulam'ı daha önce de gündemine alan sarı-lacivertlilerin satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bu futbolcuyu kadrosuna katabileceği belirtildi.

11/12
Yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle bu sezon yalnızca 5 maçta forma giyen yıldız futbolcu, önceki yıllarda takımının vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.

12/12
Önde de oynuyor

Napoli formasıyla 7 sezondur başarılı bir grafik yakalayan Ghoulam, hızı ve tekniğiyle öne çıkıyor. Fotomaç'ın haberine göre sol bekin yanı sıra ortada ve kanatta da oynayabilen yıldız futbolcu, asistleriyle de İtalyan ekibine büyük katkı sağladı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol