Galatasaray ile Fenerbahçe Mert Hakan sonrası...
14.07.2020 - 10:11
1/21
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan transfer rekabati bu yaza da damga vuracak gibi gözüküyor. Son olarak yılan hikayesine dönen ve Fenerbahçe üstünlüğü ile sonuçlanan Mert Hakan transferinin ardından iki yeni bomba daha ortaya çıktı. İşte son dakika yaşanan transfer haberleri ve detaylar...

Abdurrahim Albayrak ve Emre Belözoğlu transfer savaşında... İşte son dakika gelişmesinin detayları...

2/21
Son dönemde Emre Akbaba ve Vedat Muriqi için kapışan ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe şimdi de Mert Hakan Yandaş transferinde karşı karşıya gelmişti.

3/21
Bu sezon ligin en değerli oyuncuları arasında yer alan Mert Hakan Yandaş'ın yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği büyük bir merak konusu olurken Galatasaray ilk olarak, 25 yaşındaki 8 numara ile prensipte anlaşmaya vardı.

4/21
CİMBOM PROTOKOLE UYMADI

Galatasaray sezon sonu serbest kalacak futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı ancak Cimbom yapılan ön protokole uymadı.

5/21
EMRE BELÖZOĞLU İŞİ BİTİRDİ

500 bin Euro'yu bulan imza parası ve sözleşmedeki ek maddelerde bir türlü uzlaşamadı. Aslan işi ağırdan alınca Fenerbahçe'de transferde sazı eline alan Emre Belözoğlu Sivasspor'un yıldızı için devreye girdi ve işi bitirdi.

6/21
SENİN ÜZERİNE KURACAĞIZ

Emre Belözoğlu, 25 yaşındaki oyuncuyu, “Takımı senin üzerine kuracağız. Yeni yapılanmanın en önemli parçası olacaksın“ sözleriyle ikna etti.

7/21
POZUNU DAHİ VERDİ

Sivasspor'un yıldız ismi, Galatasaray kulübü resmi Twitter hesabını takip etmeyi bıraktı. Hatta Mert Hakan'ın Fenerbahçe formasıyla kulübün sosyal medya ekibine poz verdiği öğrenildi.

8/21
SON MAÇTA DEVİR TESLİM

Belözoğlu ile Mert Hakan, Kadıköy'deki maçta forma değişimi yaparken '5' numaralı formanın devir teslimi de gerçekleşmiş oldu.

9/21
EMRE KILINÇ'I DA ARADI

Emre Belözoğlu'nun geçtiğimiz ay Emre Kılınç'ı da arayarak Fenerbahçe'ye davet ettiğini muhabirimiz Ali Naci Küçük duyurmuş hatta telefon görüşmesinde Kılınç, Galatasaray'a transfer olmak istediğini Belözoğlu'na iletmişti.

10/21
BEŞİNCİ RAUNT BAŞLADI

Vedat Muriqi, Emre Akbaba, Mert Hakan ve Emre Kılınç derken ezeli rakipler iki yıldız için beşinci rauntta...

11/21
Federasyonun yeni yabancı kuralı sonrası gözler artık kaliteli yerli oyunculara çevrilmiş durumda.

12/21
İLK HEDEF ALPASLAN ÖZTÜRK

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Mert Hakan Yandaş transferinden sonra bu kez de Alpaslan Öztürk savaşı yaşanıyor.

13/21
MASAYA OTURDULAR

Yeni yapılanma içerisine olan Fenerbahçe'de gelecek sezon sportif direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu'nun hedefinde Göztepe'nin tecrübeli oyuncusu Alpaslan Öztürk var. İzmir'in sarı kırmızılı ekibi ile temasa geçen Emre Belözoğlu tecrübeli futbolcu için pazarlık masasına oturdu.

14/21
ALBAYRAK DA TOPA GİRDİ

Galatrasaray'da da ikinci başkan Abdürrahim Albayrak da bu transferi bitirebilmek için imkanları seferber etmiş durumda. Göztepe ile görüşme gerçekleştiren Albayrak bu transferde Fenerbahçe'nin bir adım önüne geçti. Hafta sonu İstanbul'da oynanacak Galatasaray-Göztepe maçından sonra Abdürrahim Albayrak bu transfere son noktayı koymaya çalışacak.

15/21
GÖZTEPE YARDIMCI OLARAK

Emre Belözoğlu da Alpaslan Öztürk transferinin peşini bırakmıyor. Kulübün imkanları doğrultusunda hareket eden Emre Belözoğlu tecrübeli oyuncuya Fenerbahçe forması giydirmeye kararlı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Alpaslan Öztürk'e daha önce dört büyüklerin istemesi halinde transferinde yardımcı olacağının sözünü verdiği öğrenilirken bonservis bedeli olarak 750 bin Euro belirlendiği öğrenildi.

16/21
ALPASLAN'IN GÖNLÜ FENERBAHÇE'DE

26 yaşındaki futbolcunun da 750 bin-800 bin Euro veren kulübe imza atabileceği edinilen bilgiler arasında. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile Galatasaray daha yakın temas kurmuş durumda.

17/21
Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'den henüz teklif gitmese de sarı lacivertlilerin daha yüksek bir ücret önermeye hazırlandığı belirtiliyor. Alpaslan'ın da gönlünün Fenerbahçe'de oynamaktan yana olduğu öğrenildi. Alpaslan Öztürk'ün Sözleşmesi Göztepe ile Haziran 2021'de sona eriyor.

18/21
ALPER POTUK TAKASI GÜNDEME GELMİŞTİ

Alpaslan Öztürk'ün adı Fenerbahçe ile anılırken sarı lacivertlilerin bu transfer için Alper Potuk'u takasta kullanabileceği de iddia edildi.

19/21
Belçika'nın Antwerp şehrinde doğan Alpaslan Öztürk futbola İngiltere'nin Birmingham City kulübünün altyapısında başladı. Oradan da Belçika'nın Beerschot AC takımının altyapısına girdi. Beerschot'tan Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liège'e transfer olan 26 yaşındaki oyuncu 2014 yılında Kasımpaşa'ya kiralandı. Türkiye Ümit Milli Takımında da forma giyen Alpaslan, bir sezon sonra da Eskişehirspor'a kiralık gitti. Ocak 2017 devre arası transfer döneminde Standard Liege'den ayrılarak Elazığspor'a imza attı. Elazığspor'da kariyerinin en iyi dönemini geçiren Alpaslan 29 maçta 8 gol atarken 2 de asist yaptı. 2018 yazında Göztepe'ye transfer olan Alpaslan Öztürk Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında çıktığı 54 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Alpaslan Öztürk sağ bek, stoper ve ön libero pozisyonlarında oynuyor.

20/21
SİNAN GÜMÜŞ İLE GÖRÜŞMERE BAŞLADI

Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Genoa'da bulunan Sinan Gümüş için Fenerbahçe'den ilk hamle geldi. NTV'nin haberine göre; Fenerbahçe, 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Genoa ile görüşmelere başladı.

21/21
Antalyaspor'da bu sezon 10 maça çıkan Sinan Gümüş, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol