Hasan Çavuşoğlu'ndan Fenerbahçe ve Erol Bulut açıklaması!
27.07.2020 - 10:09
1/8
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Milliyet Gazetesi'nden Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtladı, merak edilenleri tek tek açıkladı. Başkan Çavuşoğlu'nun Erol Bulut ve Fenerbahçe açıklaması dikkat çekti. İşte başkanın verdiği cevaplar:

2/8
“EROL HOCAYI BİZ DE DUYUYORUZ“

EROL BULUT: “Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut hocayı ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum.”

3/8
“BEŞİKTAŞ ÖZÜR DİLEDİ“

N’SAKALA: Sözleşmesi bitiyor. Kendisi ile 3-4 defa konuştuk, istediği parayı da verdik. “Tamam, bir de avukatım ile konuşayım” dedi. Sonra geldi, “Benim değerim arttı” dedi ve anlaşmaktan vazgeçti. Beşiktaş’ın devreye girdiğini öğrendik. Sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Beşiktaş’ın bize haber vermesini isterdim, zaten sonra özür dilediler.

4/8
“ALİ KOÇ, WELINTON İÇİN ARADI“

WELINTON: Sözleşmesi devam ediyor. Sergen Hoca beni 2-3 ay önce aradı, Welinton’u istediklerini söyledi. Daha önce beni, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ersun Yanal da Welinton için aramıştı. Şu anda Welinton için resmi bir teklif yok.

5/8
“GELEN BİR TEKLİF YOK“

BAKASETAS: Yunan futbolcumuzun bir yıl daha sözleşmesi var. Gazetelerde Bakasetas transfer haberlerini ben de okuyorum. Ama sadece gazete haberi... Bize gelen bir teklif yok.

6/8
“FERNANDES'İN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR“

FERNANDES: Zaten sözleşmesi bitiyor. Bizim yapacağımız fazla bir şey yok“

“Sözleşmesi devam eden futbolcuları, yani Welinton’u, Bakasetas’ı satar mısınız?” sorusuna Hasan Çavuşoğlu, “Şartlar uygun olursa, futbolcu da isterse, herkesi satarım.”

7/8
KALECİ BAŞARISI

MARAFONA: “Braga’dan aldık. Cenk önerdi. Portekiz kulüpleriyle arası çok iyi, ben de gittim. Ayrıca gezdik, gördük, kulüplerin yapısını inceledik. Portekiz’e de, Yunanistan’a da çok hakimiz.”

8/8
TRANSFERDELİ BAŞARI SIRRI

“Biz menajerle çalışmayız. Gençlerbirliği’nin eski genel kaptanı Cem Onuk’un oğlu Anıl Onuk ile Merih Demiral’ın menajeri Cenk Melih Yazıcı benim manevi oğlum gibidirler. Portekiz ve Yunanistan piyasasına çok hakimler. Ben de başkan olarak, yönetici olarak, teknik adam ve futbolcu olarak, amatör ligden Süper Lig’e kadar her kademede görev yaptım. Futbol aklını birlikte oluşturuyoruz.”

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol