Erol Bulut, Fenerbahçe için şart koştu
28.07.2020 - 09:53
1/6
Süper Lig’de 2019-20 sezonunun resmen bitmesiyle artık Fenerbahçe’de gözler teknik direktör konusuna döndü. 3 Mart’tan beri hocasız olan sarı-lacivertlilerde Erol Bulut sesleri iyice yükselmeye başladı. (Milliyet)

2/6
GERİ DÖNÜŞ BİLETİ HAZIR

Yarın akşam oynanacak Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor’un başında yer alacak Erol Bulut ile perşembe gününden itibaren resmen ilerleme sağlanması bekleniyor. Alanyaspor’u ilk 5’e sokup Avrupa vizesi alan ve Türkiye Kupası’nda da finale taşıyan 45 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertli kulübe 1999’dan sonra geri dönmeye hazırlanıyor.

3/6
TEKNİK EKİBİNİ İSTİYOR

21 yıl sonra yeniden Kadıköy’de olacak Bulut, bu kez teknik adam olarak kürsüye çıkacak. Ancak Erol Bulut’un kafasındaki en önemli düşünce, Alanya ve Malatya’da beraber çalıştığı teknik ekibiyle ilerlemek... Adeta ‘Yol arkadaşı’ gibi gördüğü çalışma arkadaşlarından kopmak istemeyen hatta başarılarındaki en önemli etkenin de bu takım ruhu olduğuna inanan genç teknik direktör, Samandıra’ya da bu ruhu taşımayı amaçlıyor.

4/6
PARADAN DAHA ÖNEMLİ

Teknik heyette yaş olarak da birbirlerine yakın olmaları sayesinde bir arkadaş ortamı kuran Erol Bulut, parasal konulardan daha çok bu konuyu önemsiyor. Kariyer hedefi anlamında Fenerbahçe’de çalışmayı çok isteyen Erol Bulut, maddi konuları değil daha çok teknik ekibini ve aralarındaki ruhun yeni döneme de taşınmasını hedefliyor.

5/6
BELÖZOĞLU İLE DİYALOG

Sarı-lacivertli kulüpte sportif direktörlüğe hazırlanan Emre Belözoğlu ile Erol Bulut’un iyi bir iletişimi bulunuyor. Daha önce Erol Bulut, Medipol Başakşehir’de antrenörlük yaparken Emre Belözoğlu da takım kaptanıydı. Teknik ekipte yer alan Mehmet Yozgatlı da Fenerbahçe camiasını iyi bildiği için Volkan Demirel, Mehmet Aurelio ve Emre Belözoğlu ile iyi diyaloglara sahip.

6/6
ALANYASPOR TEKNİK HEYETİ

Aytemiz Alanyaspor’un bu sezon Erol Bulut liderliğinde yakaladığı başarıda teknik heyetin payı çok büyük. Akdeniz temsilcisinin özellikle fiziksel gücü dikkat çekiyor. Bu başarıda Yunan kondisyoner Pantelis Pantelopoulos’un etkisi öne çıkıyor. Başta 35 yaşındaki Papiss Cisse olmak üzere yaşı ilerlemiş futbolcuların bile güçlenmesini sağladı.

Erol Bulut-Teknik Direktör, Mehmet Yozgatlı-Antrenör, Özgür Zengin-Antrenör, Murat Yüksel-Antrenör, Murat Erdeğer-Kaleci Antrenörü, P.Pantelepoulos-Kondisyoner, İbrahim Menderes-Analist, Zeki Coşkuner-Analist, Volkan Küçük-Medya Sorumlusu

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol