Fenerbahçe, Erol Bulut ile kamp programını yaptı
28.07.2020 - 17:21
1/14
3 Mart’tan beri hocasız olan sarı-lacivertlilerde Erol Bulut ile anlaşma sağlandı. Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Sarı-lacivertli takım, yeni teknik direktörü Erol Bulut yönetiminde 9 Ağustos'ta Samandıra'da toplanacak ve 10 Ağustos'ta kamp için Topuk Yaylası'na gidecek.

2/14
YILLAR SONRA GERİ DÖNÜŞ

Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor’un başında yer alacak Erol Bulut ile perşembe gününden itibaren görevini bırakacak. Alanyaspor’u ilk 5’e sokup Avrupa vizesi alan ve Türkiye Kupası’nda da finale taşıyan 45 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertli kulübe 1999’dan sonra geri dönmeye hazırlanıyor.

3/14
TEKNİK EKİBİNİ İSTİYOR

21 yıl sonra yeniden Kadıköy’de olacak Bulut, bu kez teknik adam olarak kürsüye çıkacak. Ancak Erol Bulut’un kafasındaki en önemli düşünce, Alanya ve Malatya’da beraber çalıştığı teknik ekibiyle ilerlemek... Adeta ‘Yol arkadaşı’ gibi gördüğü çalışma arkadaşlarından kopmak istemeyen hatta başarılarındaki en önemli etkenin de bu takım ruhu olduğuna inanan genç teknik direktör, Samandıra’ya da bu ruhu taşımayı amaçlıyor.

4/14
PARADAN DAHA ÖNEMLİ

Teknik heyette yaş olarak da birbirlerine yakın olmaları sayesinde bir arkadaş ortamı kuran Erol Bulut, parasal konulardan daha çok bu konuyu önemsiyor. Kariyer hedefi anlamında Fenerbahçe’de çalışmayı çok isteyen Erol Bulut, maddi konuları değil daha çok teknik ekibini ve aralarındaki ruhun yeni döneme de taşınmasını hedefliyor.

5/14
BELÖZOĞLU İLE DİYALOG

Sarı-lacivertli kulüpte sportif direktörlüğe hazırlanan Emre Belözoğlu ile Erol Bulut’un iyi bir iletişimi bulunuyor. Daha önce Erol Bulut, Medipol Başakşehir’de antrenörlük yaparken Emre Belözoğlu da takım kaptanıydı. Teknik ekipte yer alan Mehmet Yozgatlı da Fenerbahçe camiasını iyi bildiği için Volkan Demirel, Mehmet Aurelio ve Emre Belözoğlu ile iyi diyaloglara sahip.

6/14
ALANYASPOR TEKNİK HEYETİ

Aytemiz Alanyaspor’un bu sezon Erol Bulut liderliğinde yakaladığı başarıda teknik heyetin payı çok büyük. Akdeniz temsilcisinin özellikle fiziksel gücü dikkat çekiyor. Bu başarıda Yunan kondisyoner Pantelis Pantelopoulos’un etkisi öne çıkıyor. Başta 35 yaşındaki Papiss Cisse olmak üzere yaşı ilerlemiş futbolcuların bile güçlenmesini sağladı.

Erol Bulut-Teknik Direktör, Mehmet Yozgatlı-Antrenör, Özgür Zengin-Antrenör, Murat Yüksel-Antrenör, Murat Erdeğer-Kaleci Antrenörü, P.Pantelepoulos-Kondisyoner, İbrahim Menderes-Analist, Zeki Coşkuner-Analist, Volkan Küçük-Medya Sorumlusu

7/14
BİRÇOK İSİM GELDİ GEÇTİ

Erol Bulut sarı-lacivertli takımın başına geçen ilk eski Fenerbahçeli futbolcu olmayacak ama yine de dikkat çeken başarıları sonrası bir ilk olmayı başaracak. Daha önce İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu, Rıdvan Dilmen ve Ziya Şengül gibi birçok efsane, teknik direktörlük koltuğuna oturdu ama kariyerleri Erol Bulut kadar parlak değildi.

8/14
MALATYA'DA ALKIŞLANDI

34 hafta sonunda yakaladığı 1.68'lik puan ortalamasıyla Alanya'yı ligdeki sıralaması ile UEFA Avrupa Ligi'ne taşıyan ve kupada da finale çıkartan 45 yaşındaki Bulut, genç yaşında yakaladığı bu başarılarla Fenerbahçe'nin Fenerbahçeli eski teknik direktörlerinden sıyrılarak dikkat çekti. 2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor'un başına geçen ve takımın ligde kalmasını sağlayan Bulut, bir sonraki sezon UEFA Avrupa Ligi vizesi alacak olan Yeni Malatya kadrosunun kurulmasında önemli rol oynadı.

9/14
EN İYİ DERECESİ

Erol Bulut'un ayrılığı sonrasında Yeni Malatyaspor bu sezon Süper Lig'e veda ederken, genç teknik adamın yeni takımı Alanya ise sezonu beşinci sırada tamamladı ve dört yıllık kısa sayılabilecek Süper Lig macerasının en iyi derecesini elde etti. Bulut açısından tablo böyleyken, sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörleri bu göreve nasıl gelmişti şimdi bunlara göz atalım...

10/14
İSMAİL KARTAL

2014-15 sezonu başında Ersun Yanal'ın yerine getirildiğinde daha önce Süper Lig'de takım çalıştırmamıştı. En büyük başarısı Sivasspor'u Süper Lig'e çıkartmaktı.

11/14
AYKUT KOCAMAN

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadı ama öncesinde en yüksek puan ortalamasını 2006-2007 sezonunda 1,38 ile Osmanlıspor'da yakaladı. Konyaspor'da yedincilik gördü.

12/14
OĞUZ ÇETİN

Sarı-lacivertli kulüpte 2002-03 sezonunda Werner Lorant'ın yerine getirildi. Fenerbahçe öncesinde hiç takım çalıştırmadı. Sarı-lacivertli takımdaki macerası 10 maç sürdü.

13/14
RIDVAN DİLMEN

Fenerbahçe öncesi Süper Lig'de takım çalıştırmadı. Vanspor'u Süper Lig'e taşıdı. Kanarya'nın başında ligde namağluptu ama MTK'-ya elenilmesi sonrası koltuğunu bıraktı.

14/14
TURHAN SOFUOĞLU

103 gollü sezonda 100'üncü golü atan isim olan Sofuoğlu, 19 maç görevde kaldı ve 1,89 gibi yüksek bir puan ortalaması yakaladı. Fener'in ardından Süper Lig'de takım çalıştırmadı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol