Fenerbahçe durmuyor! Galatasaray'ın eski yıldızı...
09.08.2020 - 10:58
1/9
Takımın başına Erol Bulut'u getiren Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Yeni sezonda şampiyon olma hedefiyle yola çıkan sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Novak ve Gökhan Gönül'ü kadrosuna katarak adeta gövde gösterisi yaptı. Fenerbahçe'nin hedefi bu kez Galatasaray'ın eski yıldızı. İşte detaylar...

2/9
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de transferler üst üste geldi.

3/9
Teknik direktörlüğe Erol Bulut'u getiren Kanarya, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

4/9
Erol Bulut, FB TV'de yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin büyük bir kulübünde teknik direktör olmak kolay değil. Hedeflerimin bilincindeyim. İnşallah umduğumuz, istediğimiz, yıllardır hasret kaldığımız şampiyonluğu kazandırma mutluluğunu yaşarız.“ ifadelerini kullanmıştı.

5/9
Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe bir transfer bombasını daha patlatmak üzere...

6/9
Takvim'in haberine göre, transfer sezonuna çok hızlı bir giriş yaparak Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak ve Barış Sungur ile sözleşme imzaladıktan sonra Sinan Gümüş ile de anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yine tanıdık bir isim ile dirsek temasına geçti. Sarı-lacivertlilerin hedefinde şimdi de Bruma var.

7/9
PSV İLE MESAYA OTURULDU...

Yerli ya da ligi bilen yabancı isimler üzerine yoğunlaşan Sarı- Lacivertliler bir dönem Galatasaray forması giyen ve bonservisi PSV'de olan oyuncu için Hollanda kulübü ile temasa geçti.

8/9
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre F.Bahçeli kurmaylar, Portekizli sağ kanat için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Bruma'nın menrajeriyle de temas sağlandı.

9/9
ÜCRETİNİN TAMAMI KARŞILANACAK

F.Bahçe'nin Bruma'nın PSV'den aldığı ücretin tamamını ödemeyi kabul ettiği, kiralama bedelinin ise düşük tutulmasını istediği öne sürüldü. Görüşmelerin devam ettiği de öğrenildi.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol