Reddedilemeyecek çılgın teklif geldi...
10.08.2020 - 14:12
1/19
Yeni transferleri arka arkaya duyuran Fenerbahçe'de şimdi ayrılık zamanı. Taraftarları kahreden karar...

2/19
KAHREDEN AYRILIK

Fenerbahçe'de gözler bugün Kulüpler Birliği ve TFF arasında gerçekleşecek görüşmede. Limitlerin esnetilmemesi durumunda taraftarı çok üzecek bir ayrılık yaşanabilir. İşte detaylar...

3/19
TRANSFER OPERASYONU BAŞLADI

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu beklentilerin uzağında tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezon için düğmeye basıldı.

4/19
İMZALAR ARKA ARKAYA

Teknik direktörlük koltuğuna Erol Bulut'u oturtan sarı lacivertli takım, transfer bombalarını da aynı gün içerisinde birkaç saat aralıkla patlattı.

5/19
5 TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, şimdiye dek Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak ve Barış Sungur transferlerini resmen duyurdu.

6/19
SIRA EMRE BELÖZOĞLU'NDA

Öte yandan Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük görevine getirildiğinin de kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

7/19
GÖZLER HARCAMA LİMİTLERİNDE

Yeni imzaları arka arkaya duyuran sarı laciv
ertli camiada gözler şimdi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen harcama limitlerinde.

8/19
KRİTİK ZİRVE BUGÜN

TFF ve Kulüpler Birliği'nin Riva'da bugün yapacağı görüşme sonrası harcama limiti konusunda beklenen esneklik sağlanmazsa Fenerbahçe'de arka arkaya ayrılıklar yaşanmak zorunda.

9/19
%40 ESNETİLMESİ TEKLİF EDİLECEK

Süper Lig'in 8 ekibi bugün TFF'yi ziyaret ederek belirlenen limitlerin değiştirilmesini isteyecek. Açıklanan limitlere %15'lik aşma payı bırakılırken kulüpler bu payın %40 olmasını teklif edecek.

10/19
TARTIŞMA ALEVLENDİ

Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın yaptığı açıklamalar sonrasında alevlenen tartışma, sarı-lacivertlilerin yaptığı transferlerle daha da arttı.

11/19
8 KULÜBÜN YÖNETİCİLERİ KATILACAK

Bugün yapılacak toplantıda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Kasımpaşa, Sivasspor, ve Göztepe yöneticileri yer alacak.

12/19
KULÜPLERİN ELİ RAHATLAYACAK

Limitlerin hesaplanmasında değiştirilmek istenen bölüm de anlatılacak. Buna göre banka borçlarının ana parasının hesaplamaya dahil edilmesini istemeyen kulüpler bunu kabul ettirebilirse ellerini de rahatlatacak.

13/19
LİMİTLER YÜKSELTİLMEZSE MECBURİ AYRILIK...

Ancak TFF ve Kulüpler Birliği'nin Riva'da bugün yapacağı görüşme sonrası harcama limiti konusunda beklenen esneklik sağlanamaması durumunda sarı lacivertli taraftarları kahreden bir ayrılık yaşanacak.

14/19
LYON'DAN ÇILGIN TEKLİF

Fransız kulübü Olympique Lyon'un Luiz Gustavo ısrarı bitmiyor. Brezilyalı yıldız için temmuz ayı ortasında 8 milyon Euro'luk bir teklif sunulmuştu.

15/19
10 MİLYON EURO

Ancak Fenerbahçe yönetiminin ret yanıtı ile karşılaşan Lyon Kulübü, sarı-lacivertlilere ikinci bir teklif daha sundu ve tam 10 milyon Euro önerdi.

16/19
AYRILIĞI İSTEYEN YOK

Fenerbahçe yönetimi, teklife henüz yanıt vermedi. Başkan Ali Koç, Gustavo'nun kesinlikle takımda kalmasını istiyor. Aynı şekilde Luiz Gustavo da Fenerbahçe'de çok mutlu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi yok.

17/19
LİMİT KARARI HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR

Teklifin reddedilmesi beklense de bugün yapılacak TFF-Kulüpler Birliği toplantısından çıkacak sonuç bu kararın yönünü değiştirebilir.

18/19
HAFTA İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

Fenerbahçe 3.5 milyon Euro civarında garanti ücreti olan Gustavo'yu elden çıkarmak zorunda kalabilir. Oyuncuyla ilgili durumun hafta içerisinde netlik kazanacağı ifade ediliyor.

19/19
FENERBAHÇE'DE NE YAPTI?

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra bu sezon 28'i ligde 35 maça çıkan Gustavo hem ikili mücadele hem de pas performansıyla öne çıktı. 33 yaşındaki Brezilyalı, yüzde 91 pas başarılı yüzdesi yakalarken, girdiği ikili mücadelelerin de yüzde 54'ünü kazandı. (Sabah)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol