Fenerbahçe'de 5 formaya 15 aday!
16.09.2020 - 10:10
1/7
Fenerbahçe’de ‘orta saha’ son yapılan transferlerle birlikte forma giymenin en zor olduğu mevki haline geldi. (Hürriyet)

2/7
5 FORMAYA 15 ADAY

Bu bölgede genelde 2 defansif, 3 ofansif futbolcuya şans veren sarı lacivertli takımda söz konusu 5 forma için tam 15 aday bulunuyor.

3/7
SAYI 15'E ÇIKTI

Geçen sezon kadroda bulunan Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Garry Rodrigues, Jailson, Ferdi Kadıoğlu, Nabil Dirar, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç ve Oğuz Kağan Güçtekin’in yanına bu yaz Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve İsmail Yüksek de eklenince orta saha futbolcularının sayısı 15’e çıktı.

4/7
GEÇEN SENE BU KADARI YOKTU

Sarı lacivertli takımda orta saha oyuncuları geçen sezon da sayıca fazlaydı ancak bunların çoğu merkezde oynayabildiği için kanatlarda yeteri kadar alternatif yoktu ve bu durum da hücumda sıkıntıya yol açmıştı.

5/7
KANATLARA TAKVİYE

Merkezde oynayan Mehmet Ekici, Miha Zajc ve Tolgay Arslan’la yollarını ayıran Fenerbahçe, kanatlara Mame Thiam, Sinan Gümüş’ü transfer ederek alternatif sayısını çoğalttı.

6/7
OZAN VE GUSTAVO TEHLİKEDE

Sarı lacivertli orta sahadaki rekabet o denli yoğun ki, geçen sezon ilk 11’in değişmez isimleri Luiz Gustavo ve Ozan Tufan’ın forma giymeleri dahi tehlikeye girdi.

7/7
SON KARAR BULUT'UN

Nitekim Ozan, geçen hafta Çaykur Rizespor maçında sonradan oyuna dahil olabildi. Fenerbahçe’de yeni transferlerle birlikte orta saha bölgesinde oluşan yoğunluğun ardından bazı isimlerin kiralık olarak gitmesi gündemde. Bu konudaki son kararı teknik direktör Erol Bulut verecek.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol