Ozan Tufan yeni rotasını çizdi! Fenerbahçe'den sonra...
17.10.2020 - 12:12
1/7
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, yakaladığı çıkışı A Milli Takım'da da sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibe büyük katkı veren deneyimli orta saha, son dönemde milli maçlarda attığı gollerle de dikkat çekiyor. Transferin gözde isimleri arasında yer alan Ozan Tufan, Fenerbahçe'den sonraki rotasını çizdi. İşte detaylar...

2/7
Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle kadrosuna kattığı ancak inişli çıkışlı performansı sebebiyle güven problemi yaşatan Ozan Tufan, son dönemde kendine geldi.

3/7
Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu'nun yakından ilgilendiği, teknik direktör Erol Bulut'un güven verdiği Ozan kendini futbola adadı.

4/7
Rize maçında yedek soyununca soluğu Bulut'un karşısında alan Ozan hocasının, “Sadece futbola odaklan. Ben sana güveniyorum ama oynamak için çok daha iyi olmalısın“ sözünü dinledi ve farkını ortaya koydu.

5/7
AVRUPA'YA ADIM ADIM

Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu'nu da yanına alıp Ozan Tufan'ın nişan töreni için özel uçak kaldırması da millĂ® oyuncunun motivasyonunu katladı.

6/7
Erol Bulut'un on numara pozisyonunda şans verdiği Ozan, milli takımdaki oyunu ve attığı gollerle performansını katlarken, piyasasını da yükseltti.

7/7
Türkiye Gazetesi'nda yer alan habere göre, Avrupa devlerinin yakından takip ettiği oyuncunun talipleri artmaya başladı. Sözleşmesinde 20 milyon euro serbest kalma bedeli olan Ozan'ın hedefi EURO 2020'de tavan yapıp Avrupa'ya adım atmak.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol