Mesut Bakkal açıkladı! Ozan Tufan...
22.10.2020 - 11:10
1/7
Süper Lig'de birçok takımda görev yapmış ünlü teknik direktör Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını değerlendiren Bakkal, milli takımda ve sarı lacivertli ekipte üstün bir performans gösteren Ozan Tufan'a da övgüler yağdırdı. (Skorer)

'FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR'

Ünlü teknik direktör Mesut Bakkal röportajımıza Fenerbahçe'nin yeni yapılanmasını değerlendirerek başladı. Bakkal; 'Şu anda 5 sezonun en iyi başlangıcını yaptı Fenerbahçe. Geçen sezonki kadrodan oldukça değişik ve yeni bir kadro kurdu. Nerden baksanız 20’ye yakın oyuncu transferleri var. Hepsi de tecrübeli ve hedefe oynayabilecek oyuncular. Bu şu demek oluyor Fenerbahçe ben bu sezon şampiyon olmak istiyorum diyor.'

2/7
'TRANSFERLER OLUMLU'

Ufak tefek eksiklikleri tabii ki var ancak zaten böylesine yeni bir kadronun eksiği olur. ortaya konulan bir gerçek var. Son 5 yılın en iyi başlangıcı dedik. Yapılan transferler bence olumlu. Bunun sonuca yansıması ve sonuçlandıkça bu kadronun daha iyi oynaması gözlemlenecektir eminim. Tanıdığımız oyuncular zaten Cisse, Sosa… Süper Lig’i bilen oyuncular ve önemli oyuncular. Fenerbahçe bence çok iyi bir kadro kurdu.

3/7
'FENERBAHÇE'DE OLUMLU BİR HAVA VAR'

Kazandığı sürece bir sorun olmaz tabii ki. Zaten belli bir şablonun oturulması gerekiyor. Bugün baktığımızda gidişatları gösteriyor ki takım birliğini oturtmuşlar. İyi bir takım olma yolunda baya bir uğraşları var ve bunu da sahaya yansıttıklarını görüyoruz. Sosyal medyadan paylaştıkları eğlenceleri, beraber oturup kalkmaları falan baya bir olumlu gözüküyor.

4/7
'DEMEKKİ KÖTÜYÜM, OYNAMIYORUM'

Herkes oynayacak diye transfer edilir tabii ki. Sırayla herkes oynar. Lig çok uzun bu sezon. Fenerbahçe’de böyle sıkıntılar olacağını düşünmüyorum. Sırası gelen formayı kapıp oynayacak. O zaman şöyle bir durum olur. Oynamayan oyuncu kendine bakacak. Demek ki oynayanlardan daha kötüyüm ki oynamıyorum diyecek.

5/7
'NAZIM, NEDEN GÖKHAN YOK DEDİRTMEDİ'

Şu döneme kadar da Erol hoca seçimlerini yaklaşık olarak belli oyuncularla yaptı zaten. Mesela niye Nazım’ı alıyorlar dediler. Gökhan’ın yokluğunda niye Gökhan yok dedirttirmedi ama Nazım. Çok iyi oynadı. Bu kadronun genişliği bu açıdan çok iyi. Hedefiniz yüksekse ‘ Şampiyonlar Ligi ‘ ise böyle kadroları bulundurmanız gerekiyor. Oyuncular da buna zamanla alışacaklar.

6/7
'OZAN İNANILMAZ TOPARLADI'

Ozan bence hak ediyor. İyi oynadı ve iyi başladı. Özellikle tekrar Fenerbahçe’ye dönüşü, formunun en zirvede olması biraz biliyorsunuz sıkıntılı başlamıştı ancak milli takımda Şenol hocanın desteği ile inanılmaz toparladı. Şu an Türkiye’deki en formda oyunculardan bir tanesi Ozan.

7/7
'20 MİLYON EURO NORMAL'

Onun için bu oyuncunun 20 milyon Euro etmesi gayet doğal. Artı transferine de olumlu bakıyorum. Kulüplerin menfaatlerine olursa bence transfer olması doğal. Ancak şu anda Fenerbahçe’nin hedefleri doğrultusunda bu transfer işine pek bakmayacaklarını düşünüyorum. bu formda Ozan çok faydalı olacaktır şu an.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol