Fenerbahçe'de ayrılık krizi, yeni adresi! 'Paramı verin' dedi ve...
14.01.2021 - 04:50
1/12
Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transfer gündemini Mesut Özil bombası ile birlikte sarsan sarı lacivertlilerde ayrılacak isimlerde belli oldu. Kısa süre içinde takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu şok eden bir çıkış yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de son dakika ayrılığı! Ara transfer dönemi çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Mesut Özil ve Sokratis'in transferi için geri sayıma geçerken; diğer yandan da var olan sözleşmelerden çıkmak için görüşmelere başladı.

2/12
ZİRVEYE KADAR YÜKSELDİ

Süper Lig'de üst üste aldığı 4 galibiyet ile lider Beşiktaş ile aynı puan ile 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de Erol Bulut kafasında ilk 11'i oturtmuş durumda. Takımda ayrılacak isimlerde Erol Bulut'un talimatıyla belli oldu.

3/12
KADRO DIŞI BIRAKILDI

Yaz transfer döneminde tam 18 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de tecrübeli teknik direktör Erol Bulut'un raporu doğrultusunda sezon başında kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, Faslı futbolcu ile karşılıklı anlaşma şeklinde yollarını ayırmak istiyor.

4/12
TEKLİFLERİ KABUL ETMİYOR

Fenerbahçe'den 1.5 milyon euro garanti maaş alan ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istemeyen 34 yaşındaki Nabil Dirar, gelen teklifleri de yeterli seviyede maaş seviyesine ulaşmadığı için kabul etmiyor.

5/12
PARAMI VERİN GİDEYİM

Fenerbahçe ile 2022 Haziran ayına kadar sözleşmesi olan ve bu sözleşmeden çıkmak istemeyen Nabil Dirar, sarı-lacivertli kulübün sözleşme fesih talebini kabul etmek için 1 milyon euro ücret talep ediyor.

6/12
BAŞAKŞEHİR'DEN TEKLİF

Fenerbahçe'nin bonservis istemediği 34 yaşındaki Faslı, kendisine kulüp aramaya başladı. Haberin detayında, Dirar'a Türkiye'den Başakşehir'in bir teklifinin olduğu ve bunun dışında Katar ve Suudi Arabistan kulüplerinde de bazı tekliflerin geldiği belirtildi.

7/12
Nabil Dirar'ın son kararını ocak ayı sonuna kadar vereceği ve Fenerbahçe'den ayrılacağı bilgisinin altı çizildi.

8/12
8 GOL 12 ASİST YAPTI

Fenerbahçe'nin 2017 yazında Monaco'dan 3.5 milyon euro bonservisle transfer ettiği Nabil Dirar, sarı lacivertli formayla 89 maça çıktı ve 8 gol atıp 12 asist yaptı.

9/12
KEMAL ADEMI GELDİĞİ GİBİ GİDİYOR

Fenerbahçe'de Nabil Dirar'ın yanı sıra kendisine takım bulması istenen bir diğer isim de Kemal Ademi. Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Ademi için Kayserispor ve Karagümrük'ten teklifler geldi ancak Ademi bu tekliflere sıcak bakmıyor.

10/12
LEMOS DA GÖZDEN ÇIKARILDI

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme de Lemos konusunda yaşandı. Sokratis'in Arsenal ile sözleşme fesih görüşmelerinin sonlandırmasını ve tercihini Genoa yerine Fenerbahçe'den yana kullanmasını bekleyen Fenerbahçe, Sokratis'in transferinin netleşmesi halinde Lemos ile yollarını ayıracak.

11/12
LEMOS, CELTA İLE GÖRÜŞÜYOR

Lemos'a transfer görüşmelerinde bulunması için izin veren Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcuya gereken bonservis kolaylığını sağlayacağını da iletti. Lemos, La Liga takımlarından Celta Vigo ile dirsek temasına başladı.

12/12
RAKİP KASIMPAŞA

Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle 2. sıraya yükselen ve lider Beşiktaş'la aynı puana sahip olan Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki rakibi başka bir İstanbul ekibi Kasımpaşa. Sarı lacivertliler, Kasımpaşa ile yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol