Fenerbahçe, Perotti'nin sözleşmesini fesh ediyor!
14.01.2021 - 13:05
1/8
Fenerbahçe, futbol kariyerine devam edebilmek için ameliyat olmak zorunda olan ve bıçak altına yatması durumunda en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Perotti'nin sözleşmesini fesh ediyor.

2/8
PEROTTI'NİN ŞİFRELERİ ÇÖZÜLDÜ

Fenerbahçe'de Diego Perotti depremi yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun Perotti hakkında yaptığı açıklamaların şifreleri çözüldü.

3/8
BIÇAK SIRTI!

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana sadece 194 dakika forma giyebilen Perotti, futbol kariyerinin devam edebilmesi için bıçak altına yatmak zorunda ve bu operasyon bir anlamda da Perotti'nin Fenerbahçe kariyerinin sona ermesi demek...

4/8
EN AZ 6 AY YOK

Diz bağı kopma noktasına gelen Perotti kısa bir süre içerisinde ameliyat olacak ve Arjantinli futbolcunun bu ameliyatının ardından en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.

5/8
SÖZLEŞME FESİH KAÇINILMAZ

Ameliyatın gerçekleşse de gerçekleşmese de Perotti'nin sözleşmesini fesh etmek için Arjantinli futbolcunun menajeri ile görüşen Fenerbahçe'nin kısa bir süre içerisinde sözleşme fesih bildirimini yapması bekleniyor.

6/8
EMRE BELÖZOĞLU NE DEMİŞTİ?

“Perotti'nin sakatlığının ciddiyetini şöyle anlatayım bu vakadan dünyada şu an 8 tane var ve 7’si trafik kazası. İlk kez bu vaka bir sporcuda görülüyor. Ameliyat gerçekleşirse oynamama süreci 3 ila 8 ay arasında gözüküyor. Ameliyatın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine sağlık ekibi karar verecek“

7/8
PEROTTI'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

Serie A ekibi Roma'dan bonservis ödenmeden transfer edilen Perotti, Sarı Lacivertli formayla çıktığı 4 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu, özellikle Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarındaki performansıyla taraftarı mest etmişti.

8/8
PEROTTI'Nİ SÖZLEŞMESİ NASIL?

Fenerbahçe, Roma ve Perotti arasında yapılan sözleşmede, Arjantinli futbolcu forma giydikçe sarı-lacivertli kulüp Roma'ya ödemeye yapıyor. Aynı şekilde Perotti'ye belirli bir sabit ücret üzerinden forma giydikçe ödeme yapılıyor. Emre Belözoğlu de Perotti'nin Fenerbahçe'ye ekonomik yönden bir yük getirmediğini dile getirmişti.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol