Emre Belözoğlu yıkıldı! Fenerbahçeli yıldızın yeni adresi...
16.01.2021 - 13:20
1/16
Fenerbahçe bir yandan Süper Lig'e odaklanırken diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip 2 transferi resmen duyurdu. Takımdan ayrılacak isimler merak konusu olurken Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun hiç istemediği bir ayrılık yaşanabilir. İşte gelişmeler...

2/16
2 imza açıklandı

Fenerbahçe, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımında forma giyen Macar milli oyuncu Attila Szalai anlaşma sağladı. Bu transferin ardından sarı-lacivertli ekip, QPR ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi-Samuel ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

3/16
Ömer Faruk hayal kırıklığı yarattı

Fenerbahçe’de büyük gelecek vaat eden Ömer Faruk Beyaz konusunda hayal kırıklığı yaşanıyor. Sürecin adım adım vedaya doğru gitmesi herkesi üzüyor. 17 yaşındaki genç yıldıza sunulan 5 yıllık proje ve çalışmalar konusunda karşılık alınamaması işleri zor bir yola sokuyor.

4/16
Sözleşmeye sıcak bakmıyor

Son yıllarda yetişmiş en yetenekli ve en potansiyelli genç yıldızların başında gelen Ömer Faruk, tüm çabalara karşın yeni bir sözleşme imzalamaya sıcak bakmıyor.

5/16
Avrupa hayali

Genç orta saha Avrupa’ya erkenden açılma fikri üzerinde ısrarla duruyor, bu nedenle umutlar erken son buluyor. Altyapıya adım attığı andan itibaren son 5 yıllık süreçte herkesin merakla ve heyecanla beklediği Ömer Faruk Beyaz konusunda arzulanan tablo gerçekleşmiyor.

6/16
Schalke öne çıktı

Ömer Faruk Beyaz için Avrupa’dan birçok ülkeden takipler bulunuyor. Almanya’dan Schalke 04 en çok öne çıkan kulüp.

7/16
Dortmund takipte

Ayrıca Borussia Dortmund da son dönemde genç yıldız projesi kapsamında Avrupa’daki potansiyelli yetenekleri izliyor. Belçika’da da Club Brugge ve Genk kulüpleri 17 yaşındaki yıldızı yakından takip ediyor.

8/16
Belözoğlu ve Bulut ikna edemedi

Önce sportif direktör Emre Belözoğlu ardından teknik direktör Erol Bulut’un tüm çabalara karşın sonuç alınamadığını dile getirmesi durumun ciddiyetini ortaya koyuyor.

9/16
Merih Demiral örneği

Daha önce 2016’da Merih Demiral’ın elden kaçması örneğinden iyi dersler çıkaran Fenerbahçe, Ömer Faruk Beyaz’da aynı hataları yapmak istemedi. Hem Başkan Ali Koç hem de sportif direktör Emre Belözoğlu en başından beri işi sıkı tuttu.

10/16
Belözoğlu bizzat ilgilendi

Hatta Emre Belözoğlu geçen sezon daha futbolu bırakmadan Ömer Faruk konusuna önem vermeye başladı. Genç oyuncunun sözleşmesinin sona erdiğini bilen Belözoğlu, Ali Koç’un da desteğiyle iyi bir proje hazırladı.

11/16
Türkiye'de daha önce olmayan bir hazırlık yapıldı
Üniversite eğitiminden, yabancı dil eğitimine, Avrupa’da iyi bir ülkede kiralık forma şansı bulmasından tüm sosyal imkanlara kadar Türkiye’de daha önce olmayan bir hazırlık yapıldı.

12/16
Havada kaldı

5 yıllık imza ile beraber şu anda 17 yaşında olan Ömer Faruk’un 22 yaşına geldiğinde tam anlamıyla A takıma hazır olması planları düşünüldü. Fenerbahçe’den sonra da Avrupa’da büyük bir kulübe gitmesi hesaplandı. Ancak şu an itibariyle bu planlar havada kaldı.

13/16
Galatasaray örneği

Son dönemde Türk futbolunda Avrupa’ya birçok genç yıldız açıldı. En son benzer örnek Galatasaray’da da yaşandı ve Mustafa Kapı, sarı-kırmızılılarla sözleşme yapmayarak Fransa’nın Lille takımına gitti. Merih Demiral da 2016’da Fenerbahçe’den ayrılıp Portekiz’in yolunu tutmuştu. Şimdi de Ömer Faruk’un potansiyelinin Avrupa’da da bilinmesi bu konuda cezbedici duruyor.

14/16
Emre Belözoğlu çok üzüldü

Ömer Faruk konusunda en fazla üzülen isim Emre Belözoğlu oldu. Fenerbahçe’nin sportif direktörü, futbol kariyerindeki son maçında oyundan çıkarken kaptanlık bandını 17 yaşındaki Ömer Faruk’a teslim ederek tarihe geçen bir ana imza atmıştı. Sportif direktörlük görevini aldıktan sonra da Ömer Faruk konusunda sürekli mesai harcayan, planlar hazırlayan ve kendi yetiştiği dönemden yola çıkarak tecrübelerini paylaşan Belözoğlu, gelinen son noktada çok üzüldü.

15/16
Eljif Elmas Fenerbahçe'de vitrine çıktı

Sarı-lacivertli kulüpte son 3 yıllık süreçte gençler konusunda daha hassas davranılıyor. Bunun en bariz örneği de Eljif Elmas konusunda yaşandı. 2017’de Aziz Yıldırım döneminde keşfedilerek kulübe neredeyse bedelsiz kazandırılan Eljif, 2 yıl içinde hem kendini geliştirdi hem de Fenerbahçe sayesinde vitrine çıktı. Geçen yıl ise 17 milyon euroya İtalya’nın ünlü Napoli kulübüne transfer olarak kariyerinde henüz 21 yaşında yepyeni bir adım attı.

16/16
Gençlere destek

Fenerbahçe’de genç oyuncular konusunda sportif direktör Emre Belözoğlu’nun ayrı bir hassasiyeti bulunuyor. Belözoğlu, hem U21 liginin kaldırılması hem de pandemi nedeniyle altyapıda uzun süredir maçların yapılamamasından dolayı genç yıldızlara çözüm arıyor. 2005 doğumlu Arda Güler’le profesyonel sözleşme yapan Fenerbahçe’de ayrıca birçok yıldız adayı bulunuyor. Emre Nasuh, Eyüp Akcan, Mikael Askarov, Serhat Ahmetoğlu, Uğur Kaan Yıldız, Oytun Özdoğan, Bartu Kulbilge, Fatih Yiğit Şanlıtürk A takıma entegre edildi. İsmail Yüksek ve Barış Sungur gibi iki genç transfer edildi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol