Fenerbahçe'de 2 imza, 4 ayrılık
16.01.2021 - 13:52
1/10
Takıma yeni katılacak isimlere yol açmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe'de 4 isimle yollar ayrılacak. Erol Bulut'un raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek isimler netleşti.

2/10
2 İMZA 4 AYRILIK

Arsenal'in Alman yıldızı Mesut Özil ile pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, Macar stoper Attila Szalai ve Queens Park Rangers'ın 23 yaşındaki futbolcusu Bright Osayi- Samuel ile anlaşma sağladı. Takıma yeni katılacak isimlere yol açmak için de yoğun mesai harcayan Kanarya'da 4 isimle yollar ayrılacak. Erol Bulut'un raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek isimler netleşti.

3/10
ATILLA SZALAI'DE İŞLEM TAMAM!

Kanarya, bir süredir görüşme halinde olduğu Macar stoper Attila Szalai için kulübüyle el sıkışıldığını açıkladı. 22 yaşındaki futbolcu için kulübü Apollon Limassol'e 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Genç oyuncunun bugün sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

4/10
OSAYI İLE 4 YILLIK ANLAŞMA

F.Bahçe'nin bir diğer sürpriz transferi ise Bright Osayi- Samuel... Kanarya, İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ta forma giyen Nijerya asıllı İngiliz sağ kanat oyuncusunu renklerine bağladığını duyurdu.

5/10
GELECEK SEZON BAŞLAYACAK

Gelecek sezon için alınan 23 yaşındaki futbolcu Osayi-Samuel ile 2021-2022'den başlamak üzere 4 senelik anlaşmaya varıldığı bildirildi. Macar stoper Szalai bu sezon 24 maçın 19'una ilk 11'de başlarken, 3 gol attı. Nijeryalı kanat Osayi ise bu sezon 23 karşılaşmada 3 gol, 3 asistle oynadı. Bu hamlelerden sonra Fenerbahçe, gözünü taraftarın merakla beklediği Mesut Özil'e çevirdi. Sarı-lacivertli yönetim, Arsenal-Mesut Özil pazarlığının salı ya da çarşamba günü sonlanmasını bekliyor.

6/10
FENERBAHÇE'DE 4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Szalai'yi alan Mesut Özil'i bekleyen Fenerbahçe'de gidecek isimler de belli oldu. Yolcularla ilgili son durum şöyle:

7/10
DIEGO PEROTTI

Diz bağlarındaki kopma nedeniyle Finlandiyalı bir doktora ameliyat olacak. Ameliyat sonrası futbola dönüşü 8 ayı bulabilir. Maaşı 1 milyon euro'nun altında olan Perotti için karşılıklı anlaşma konusunda görüşmeler devam ediyor.

8/10
MAURİCİO LEMOS

Attila Szalai transferini bitirme noktasına gelen Fenerbahçe, stoperde yer açma adına Lemos'tan vazgeçecek. Oyuncunun kiralanması da gündemde ancak Lemos'un bir takıma bonservisiyle verilme ihtimali daha yüksek.

9/10
KEMAL ADEMİ

Kosova asıllı İsviçreli futbolcu, bekleneni veremediği için yollar ayrılıyor. Ademi'nin hem Türkiye'den hem de İtalya Serie B takımlarından bazılarıyla görüşme halinde olduğu ve transferinin kısa süre içerisinde netleşeceği gelen bilgiler arasında.

10/10
NABIL DIRAR

Faslı oyuncu A takım kadro planlamasında yer almıyor. Fransız ve Belçika takımlarıyla görüşmeler devam ediyor. Dirar da devre arasında takımdan kesin olarak ayrılacaklar listesinde yer alıyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol