Fenerbahçe'de Erol Bulut için karar verildi!
23.02.2021 - 10:22
1/13
Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği sorgulanmaya başlandı. (Milliyet)

2/13
Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de Göztepe'yi konuk etti. Sarı Lacivertliler, Halil Akbunar'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

3/13
Moraller bozuldu

Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden Galatasaray'ın zorlu Aytemiz Alanyaspor deplasmanında galip geldiği haftada 3 puan kaybeden Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi moraller bozuldu.

4/13
Erol Bulut eleştirisi

Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği sorgulanmaya başlandı.

5/13
Ayrılık kararı alınmadı

Fenerbahçe’de Erol Bulut’un geleceği tekrar tartışmaya açıldı. Göztepe mağlubiyeti sonrası yol ayrılığı gündeme gelse de henüz böyle bir karar alınmadı.

6/13
Kocaman örneği

Bunda en önemli etkenlerden biri Ali Koç ve yönetiminin istikrar sözüyle göreve gelmesi. Ancak 2.5 yıllık sürede önce Aykut Kocaman’ın görevine son vermişti.

7/13
Kısa sürede Cocu da gönderildi

Kocaman ayrılığı ile işe başlayan yönetim kısa süre sonra da Cocu’yu gönderdi. Cocu’nun yardımcısı Erwin Koeman’la devam edilse de hesaplar tutmadı, vedalaşıldı.

8/13
Tartışmalar başladı

Büyük umutlarla Ersun Yanal göreve getirildi. Ancak deneyimli teknik adam da 14 ay sonra istifa etti. Yeni sezona Erol Bulut ile başlayan sarı-lacivertlilerde kötü oyun ve sistemin güven vermemesi sonrası tartışmalar başladı.

9/13
Değişiklik kötü sonuçlar doğurabilir

Kamuoyunda genel beklenti Erol Bulut ile yolların ayrılması yönünde olsa da yönetim henüz üçüncü yılına girmeden 5. teknik direktör ile yol ayrımına gitmek istemiyor, değişikliğin daha kötü sonuçlar açabileceği belirtiliyor.

10/13
Zor ve maliyetli

Sarı-lacivertlilerde yönetim şu anda iyi bir teknik direktör bulmanın zor ve maliyeti olacağı görüşünde hemfikir. Ayrıca yine bir uyum süreci söz konusu olacak.

11/13
Bulut ile devam kararı

Bu nedenle sarı-lacivertliler sezon sonuna kadar Erol Bulut ile yola devam etmekte ısrarcı. Ayrıca sık sık hoca değişikliği yapmanın kulüp ve yönetimin imajı açısından olumsuz bir durum oluşturabileceği düşünülüyor.

12/13
Şubat kâbusu

Sarı-lacivertliler başarılı geçirdiği ocak ayından sonra şubat ayında adeta dip yaptı. Ocak ayında 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan Fenerbahçe, şubat ayında 4 maçta 3 yenilgi aldı. Kupada Başakşehir’e elenen, ligde de Galatasaray ve Göztepe’ye kaybederek lig yarışında hasar alan Erol Bulut’un takımı sadece Karagümrük’ü 2-1 yendi. 3 yenilgiyi de evinde alan Fenerbahçe, 3 gol attı, 5 gol yedi.

13/13
Kayıp forvetler!

Göztepe yenilgisi sonrası hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe’de forvetlerin formsuzluğu yine tepki toplamaya başladı. Sezon başında Samatta, Cisse, Thiam, Valencia ve Ademi gibi forvet takviyeleri yapan sarı-lacivertliler halen daha verim alamıyor. Belçika’da 2018-19 sezonunda Genk ile 32 gol atan Samatta, son 1 senede Fenerbahçe ve Aston Villa’da toplamda 7 gol atabildi. Geçen sezon ligde 23 golü olan Papiss Cisse, Fenerbahçe’de 4 golde kaldı. Takımın en skoreri Thiam da geçen sezon 24 maçta 12 gol bulurken, sarı-lacivertlilerde 6 gol attı. Kemal Ademi de gol atamadan Karagümrük’e kiralandı. Valencia ise kanat ve forvet arası gidip geldiği için istikrar sağlayamadı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol