Fenerbahçe'de dev operasyon! 4 ayrılık birden
05.03.2021 - 11:57
1/20
Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, zirve yarışında eline gelen fırsatı tepti. Şampiyonluk yarışında beklenmedik bir puan kaybı yaşayan sarı-lacivertlilerde yeni bir operasyon için düğmeye basıldı. Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında Caner Erkin'i kadroya almayarak ilk hamleyi yapan sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılıklar yaşanacak. İşte o isimler ve yaşanan tüm gelişmelerin detayları...

2/20
Son olarak sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada eline geçen fırsatı iyi kullanamadı.

3/20
KADIKÖY'DEKİ HASRET 3 MAÇA ÇIKTI!

Zorlu mücadele Fredy ve Enner Valencia'nın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi ve sarı-lacivertlilerin Kadıköy'deki galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

4/20
Sahasında yaşadığı kayıp sonrası şampiyonluk yarışında yara alan sarı-lacivertliler kalan maçlarda hata yapmayıp zirve iddiasını son ana kadar sürdürmek istiyor.

5/20
Bir yandan gelecek sezonun kadro mühendisliği çalışmalarına şimdiden başlayan ve transfer hedeflerini belirleyen Kanarya'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

6/20
SENE SONU BOUPENDZA BOMBASI!

Sarı-lacivertliler, ara transfer döneminde Rus ekibi Krasnodar ile anlaşma sağlayamayan Hatayspor'un flaş ismi Aaron Boupendza'yı sezon sonunda kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

7/20
Transferin 8.5 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay şeklinde mutlu sonla biteceği kaydedildi.

8/20
Takıma katacağı isimlerin yanı sıra bazı isimlere de veda edecek olan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak olan futbolcular netleşmeye başladı.

9/20
Kanarya'da beklentileri karşılayamayan 3 isim ve bonservis beklenen 1 yıldızla yolların ayrılması bekleniyor.

İşte dev operasyonun detayları...

10/20
CANER ERKİN'İN BİLETİ KESİLDİ!

Peş peşe ayrılıklar yaşanacak olan Fenerbahçe'de bileti kesilen ilk isim Caner Erkin oldu.

11/20
Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında maç kadrosuna alınmayan deneyimli sol bekin sarı-lacivertlilerde artık bir geleceği olmadığı kaydedildi.

12/20
Caner Erkin'in disiplinsiz tavırları ve teknik heyetin otoritesini sarsan sözlerinin kendi sonunu hazırladığı bildirildi.

13/20
PAPISS CISSE İLE DEVAM EDİLMEYECEK!

Fenerbahçe'ye bonservis bedeli olmadan transfer olan ancak beklenen performansı bir türlü sergileyemen Papiss Cisse topun ağzına gelen bir diğer isim oldu.

14/20
“EMEKLİLİĞE HAZIRIM“

Senegalli santrfor geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “35 yaşımdayken Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Hangi Afrikalı futbolcu 35 yaşına geldiğinde F.Bahçe gibi bir takımla sözleşme imzalayabildi?

15/20
F.Bahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i ve 30 milyondan fazla taraftarımız var. Kendimle gurur duyuyorum. Bir gün kariyerim bitecek. Mental olarak bugün bile bırakmaya hazırım.“

16/20
LEMOS GÖZDEN DÜŞTÜ!

Fenerbahçe'de özellikle sportif direktör Emre Belözoğlu'nun büyük beklentiyle transferini gerçekleştirdiği Mauricio Lemos, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

17/20
Forma giydiği maçlarda yaptığı bireysel hatalarla tepki çeken Uruguaylı stoper, sakarca gördüğü kırmızı kartlarla takımını eksik bırakmasının ardından gözden düştü.

18/20
OZAN TUFAN'DAN BONSERVİS GELİRİ BEKLENİYOR!

Gelecek sezon mali yönden rahat hareket alanı sağlamak için oyuncu satışı yapmak isteyen Fenerbahçe'de orta saha mevkisindeki kalabalık sonrası ilk sıraya Ozan Tufan konuldu.

19/20
Sarı-lacivertli yönetim, İngiltere Premier Lig'den talipleri olan başarılı futbolcuya gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı.

20/20
Fenerbahçeli kurmaylar, Ozan Tufan için beklediği tutarda bir teklif gelirse bu transfere izin verecek. (Fotomaç)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol