Fenerbahçe'ye dünya yıldızı transfer! Ayrılığı resmen açıkladı, Mesut Özil devrede
08.04.2021 - 12:03
1/11
Fenerbahçe transferde yine dengeleri değiştirecek bir hamle peşinde. Ara transferde dünya yıldızı Mesut Özil'i kadrosuna katan sarı lacivertliler bir bomba daha patlatmak üzere. İşte detaylar...

2/11
Süper Lig'e şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe yaptığı transferlerle ile damga vurmuştu. Ara transfer dönemi ile birlikte 22 transfer yapan sarı lacivertliler gelecek sezon için de şimdiden harekete geçti.

3/11
RAKİP YENİ MALATYASPOR

Erol Bulut'un ayrılması sonrasından sonra Futbol A Takım Direktörlüğüne Emre Belözoğlu'nu getiren Fenerbahçe yönetimi ilk maçında Denizlispor'a karşı 3 puan kazanmıştı. Belözoğlu yönetimindeki sarı lacivertliler bu akşam Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor.

4/11
AVRUPA'DA SES GETİRECEK

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Ara transfer döneminde Mesut Özil'i kadrosuna katarak dünyada ses getiren sarı lacivertli yönetim aynı etkiyi yapacak bir transferin daha peşinde.

5/11
MESUT ÖZİL DEVREDE

Fenerbahçe'ye gelişi büyük olay olan Alman asıl Türk futbolcu Mesut Özil bu transferde devrede olduğu öğrenildi. Daha önce de Fenerbahçe ile adı anılan Bayern'in yıldız futbolcusu Jerome Boateng sarı lacivertliler sezon sonu için hamle yaptığı öğrenildi.

6/11
DEV MAÇ SONRASI MÜJDEYİ VERDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Bayern Münih evinde PSG'ye 3-2 yenildi. Kylian Mbappe'nin şov yaptığı gecede Almanlar büyük şok yaşadı. Dev maç sonrası Fenerbahçe'ye müjdeli haber ise resmen açıklandı.

7/11
'KULÜPTEN AYRILACAK'

Bayern Münih'te sözleşmesi sona erecek olan Jerome Boateng'te sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulübün sportif direktörü Hasan Salihamidzic, Boateng'in bu yaz kulüpten ayrılacağını doğruladı. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan savunma oyuncusuna yeni bir kontrat teklif edilmeyecek.

8/11
'SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK'

Salihamidzic, Boateng'in şu anda yaklaşmakta olan ayrılışını “ortak bir karar“ olarak nitelendirdi. SkySports'a konuşan Salihamidzic, “Jerome'un sözleşmesi yaz aylarında sona eriyor ve uzatılmayacak“ ifadelerini kullandı.

9/11
FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

Gelecek sezon kesinlikle Alman devi Bayern Münih'te forma giymeyecek olan Fenerbahçe'ye transferi için sıcak baktığı iddia edildi. Dünya yıldızının daha önce İstanbul'a gelerek tesislere gezdiğini Skorer olarak ilk kez duyurmuştuk.

10/11
SZALAI'NIN YANINA

Sezon başında Lemos, Marcel Tisserand'ı kadrosuna katan Fenerbahçe kötü performans sonrası ara transfer döneminde nokta ataşı yapıp Szalai kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertliler genç yıldız Szalai'nin yanına tecrübeli bir defans oyuncusu takviye yapıp savunmayı güçlendirmek istiyor. Yönetimin bu yüzden ilk hedef olarak Boateng'i listeye aldı.

11/11
CİTY'DEN BAYERN'E

2010-2021 yılında Premier Lig devi Manchester City'den Bayern Münih'e transfer olan Jerome Boateng 1o yıldız Alman devinde. Alman defans oyuncusu kariyerinde toplam 545 maça çıktı ve 16 gol 34 asiste imza attı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol