Gürcan Bilgiç: "Bu skorun anlamı çok büyük"
18.04.2021 - 22:34
1/7
Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i 2-1 yendiği mücadeleyi A Spor ekranlarında yorumladı. İşte Gürcan Bilgiç'in sözleri...

2/7
“G.SARAY VE BEŞİKTAŞ KAYIPSIZ GEÇMELİ“

Fenerbahçe farkı 2'ye indirdi, bu hafta içi ligin kırılma noktası. Galatasaray ile Beşiktaş'ın, ligin zirvesindeki iki takımın, rakiplerinin maçlarının olmadığı haftaları kayıpsız geçmesi lazım ki, oynamadığı haftada Fenerbahçe'ye zarar verebilsinler.

3/7
“BU SKORUN ANLAMI ÇOK BÜYÜK“

Başakşehir maçı çok önemliydi, kazanamasa büyük darbe almış olacaktı. Bunu kazanınca maçsız haftada bir beklenti koyuyor ortaya. Beşiktaş, Sivas deplasmanında, Galatasaray ise Trabzonspor ile oynayacak. İki takım da puan kaybedebileceği rakiplere karşı çıkıyor, bu 2-1'in anlamı çok büyük.

4/7
“İSTEKLİ, AİDİYET DUYGUSU YÜKSEK“

Emre Belözoğlu'nun 4. maçı, 3 galibiyet ve 1 beraberlik, beraberlik de Malatya maçıydı. Penaltı verilse belki 4'te 4 ile gidecekti. Oynanan oyun kalitesine baktığımızda istekli, aidiyet duygusu yüksek bir takım.

5/7
“BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR“

Son 2 maça 7 yerli ile çıktı Emre Belözoğlu, sorumluğu daha çok isteyen bir takım. Pas kalitesinde ve oyunda eskisinden çok farklı değil. Eskiden bir şeyler yapmaya çalışmıyorlardı sadece, şimdi bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.

6/7
“HARUN'UN BİR DURUŞU VAR“

Harun Tekin için 23'te 10 penaltı kurtarmak önemlidir, sadece şansla anlatılamaz. Harun'un burada önemli bir duruşu vardır.

7/7
“KUPA MAÇININ AYNISI“

Başakşehir kupa maçında ne oynadıysa, aynısını oynadı. Kupa maçında da korner sonrasında gol yemişti Fenerbahçe, bu maçta da yedi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol