Vitor Pereira biletini kesti! Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşiyor
23.10.2021 - 01:26
1/10
UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Trabzonspor'a mağlup olduktan sonra UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Antwerp'le kendi evinde berabere kalan sarı-lacivertlilerde yıldız futbolcunun takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Vitor Pereira'nın tecrübeli oyuncuyla yolların ayrılmasına onay verdiği belirtildi.

2/10
ALTAY'A 1, OSAYI'YE 3 MAÇ CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli Bright Osayi Samuel'e sosyal medya hesabındaki açıklamalarında yer alan müsabaka hakemlerine yönelik hakaretinden dolayı 3 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Altay Bayındır'ı da rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maçla cezalandırdı.

3/10
'BU GÖRÜNTÜLERİ VERMEMELİYDİM'

UEFA Avrupa Ligi'nde dün Royal Antwerp ile oynanan maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de Mesut Özil oyundan alınmasına tepki göstermişti. Tecrübeli futbolcu bir açıklama yaptı. Mesut Özil, “Sevgili Fenerbahçeliler. Dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam“ ifadelerini kullandı.

4/10
PEREIRA BİLETİNİ KESTİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertlilerde UEFA Avrupa Ligi'nde alınan kötü sonuçların faturası yıldız futbolcuya kesildi. Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılması yönünde karar aldığı vurgulandı.

5/10
PEREIRA'NIN GÖZÜNE GİREMEDİ

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un vazgeçilmezi olan Dimitris Pelkas, Vitor Pereira'nın gözüne giremedi. Tecrübeli futbolcu son olarak dün akşam oynanan Royal Antwerp maçında oyuna sonradan dahil olmuş ve moralsiz tavırlarıyla dikkat çekmişti.

6/10
SEZON BAŞINDA SAKATLIK YAŞADI

Dimitris Pelkas'ın formasını kaybetmesindeki en büyük neden sakatlık süreci oldu. Sezon öncesi omzundan sakatlanan 27 yaşındaki on numara, 1 ay boyunca formasından uzak kalmıştı. Tecrübeli futbolcu daha sonra istenilen seviyeye gelemedi.

7/10
TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Tecrübeli teknik adamın verdiği onayın ardından sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas'la ilgili karar alındı. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu için devre arası ve sezon sonunda gelecek transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

8/10
TALİPLERİ ÇOK FAZLA

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan ve sarı-lacivertli takıma transfer olduktan sonra değerini artıran Dimitris Pelkas'a özellikle Avrupa'dan oldukça yoğun bir ilgi var. Tecrübeli futbolcuya şu ana kadar Bologna, Lyon, Rubin Kazan ve Borussia Mönchengladbach'ın talip olduğu öğrenildi.

9/10
EN AZ 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de idarecilerin tecrübeli futbolcunun ayrılmasına izin vereceği tutar da belli oldu. PAOK'tan 1 milyon 900 bin euroya transfer edilen Yunan on numara için bonservis bedelinin 10 milyon euro olarak belirlendiği belirtildi.

10/10
8 GOL, 8 ASİST

27 yaşındaki Dimitris Pelkas, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda şu ana kadar 41 resmi karşılaşmada süre aldı. Tecrübeli futbolcu bu mücadelelerde 8 gol katkısı sağladı. Pelkas aynı süre içerisinde 8 asist yaptı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol