Volkan Demirel, Vitor Pereira'yı eleştirdi! 'Anadolu takımı gibi...'
24.10.2021 - 23:25
1/10
Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşma Akdeniz ekibinin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli taraftarlar; futbolcular, teknik heyet ve yönetime tepki gösterdi. Karşılaşmayı değerlendiren beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel, teknik direktör Vitor Pereira'yı eleştirdi.

VOLKAN DEMİREL DEĞERLENDİRDİ

Süper Lig’de kendi sahasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 yenilen Fenerbahçe’yi, sarı-lacivertli takımın sembol isimlerinden olan ve şu anda spor yorumculuğu yapan Volkan Demirel değerlendirdi. Demirel, Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

2/10
GALİBİYETE HASRET KALDI

Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, ligde üst üste 2. mağlubiyetini yaşadı. Fenerbahçe, bu süreçte UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwep ile de sahasında berabere kaldı.

3/10
TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Fenerbahçe taraftarları, maçın son bölümünde teknik direktör Vitor Pereira ve başkan Ali Koç aleyhinde tezahüratta bulundu. Portekizli teknik adam ile Ali Koç'u istifaya davet eden taraftarlar, maçın bitimiyle “Yönetim İstifa“ tezahüratı yaptı.

4/10
SERDAR DURSUN SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe'nin tecrübeli santrforu Serdar Dursun, sarı-lacivertli formayla resmi maçlarda ilk golüne imza attı. Sezon başında hazırlık maçlarında etkili bir performans sergileyen Serdar, uzun süreli bir sakatlık yaşamış ve formasından uzak kalmıştı.

5/10
DEĞİŞİKLİKLERİ ELEŞTİRDİ

beIN Sports ekranlarında maçı değerlendiren Volkan Demirel, teknik direktör Vitor Pereira’nın yaptığı yanlış oyuncu değişikliklerinin takımı bozduğunu söyledi.

6/10
'PROBLEMİN İLERİ UÇTAKİ OYUNCULAR'

“Senin sorunun üretememek, rakip bölgeye yayılamamak, kazandığın topları kolayca ezmek“ diyerek Pelkas ve Rossi’nin hücumları sonlandıramadığını belirten Demirel, “Senin problemin ileri uçtaki oyuncular. Oyunun gidişatı sana öndeki değişikliği gösteriyor ama savunma değişikliği yapılarak tüm dengenin bozulduğunu düşünüyorum“ dedi.

7/10
PEREIRA 4 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçta 4 oyuncu değişikliği yapmıştı. Buna göre 71. dakikada Zajc, Rossi ve Sangare çıkıp Sosa, Valencia ve Crespo oyuna girmiş, 80. dakikada da Pelkas'ın yerine Özil oyuna dahil olmuştu.

8/10
'ORTA SAHANIN DENGESİ BOZULUYOR'

Değişiklikleri yanlış bulan Volkan Demirel, “Hem orta sahanın dengesi bozuluyor hem Crespo giriyor. Yani maça başlamayan orta saha ikilisi, maça başlamayan savunma üçlüsüne dönülüyor“ ifadelerini kullandı.

9/10
'ANADOLU TAKIMI GİBİ YERLEŞMİŞ'

Fenerbahçe'nin kendi sahasında kalmasını da eleştiren Demirel, “Fenerbahçe bugün, sanki bir Anadolu takımı gibi yerleşmiş, kaptığı toplarla hızlı hücuma kalkmaya çalışıyor. Beni rahatsız eden bu. Fenerbahçe'nin bir set oyunu, yerleşik saha oyunu yok“ dedi.

10/10
OYUN YAPISINI BEĞENMEDİ

beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin bir set oyunu veya yerleşik sahada oyununun olmadığını söyledi.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol