Vedat Muriqi transferi için Lazio'dan karar çıktı! Fenerbahçe'ye 3 opsiyonda...
24.11.2021 - 23:39
1/11
Ara transfer sezonunda Vedat Muriqi için resmi girişimlerde bulunması beklenen Fenerbahçe'ye dair İtalyan basınında önemli bir gelişme aktarıldı. Çizme medyasında yer alan bilgilere göre Lazio, Muriqi'yi Fenerbahçe'ye göndermek için tüm opsiyonları değerlendirmeye hazır. İşte detaylar...

2/11
Son olarak Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkan ve dev maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, rotasını transfere çevirdi.

3/11
Ocak ayında kadrosunda mutlak bir golcü takviyesi yapmak isteyen Kanarya'ya gündeme bir süredir Vedat Muriqi geliyordu.

4/11
İTALYAN BASINI DETAYLARI YAZDI

Aktarılan bilgilere göre Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Vedat Muriqi'yi yeterince kadroda değerlendirmesine karşın istediği verimi alamadı.

5/11
Tecrübeli teknik direktör ve ekibi, Vedat Muriqi'nin Serie A için yeterli olmadığı kanaatine vardı ve yıldız golcü ile yolların ayrılmasında bir sakınca görmüyor.

6/11
LAZIO KARARINI VERDİ

Öte yandan Muriqi'ye birçok teklifin geldiği kaydedilirken, İtalyan takımının yetkililerinin Kosova'lı golcü için en ciddi aday olan Fenerbahçe'ye dair kararını verdi.

7/11
17 milyon euro bedelle transfer ettiği Vedat Muriqi'den istediği verimi alamayan Lazio'nun, Fenerbahçe'nin kapısını çalması halinde tüm opsiyonlara onay vereceği öğrenildi.

8/11
İŞTE O OPSİYONLAR

Fenerbahçe'nin mevcut finansal şarlarda oyuncu için herhangi bir bonservis verip vermeyeceği merak konusu olurken Lazio'nun, Muriqi'yi kiralık - satın alma opsiyonlu kiralık ya da bonservisiyle dahi elden çıkarmanın peşinde. Bununla beraber Lazio yetkilileri, Muriqi için Fenerbahçe ile resmi temasların başlamasını bekliyor.

9/11
VEDAT MURIQI KİMDİR?

24 Nisan 1997'de Prizren'de doğan golcü futbolcu, 1.94 boyunda ve santrfor bölgesinde forma giyiyor. Sol ayağını etkin bir şekilde kullanabilen Muriqi'nin Lazio ile sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor.

10/11
Kariyerine Liria'da başlayan Muriqi, daha sonra; Teuta, Besa Kavaje, Giresunspor, Gençlerbirliği, Rizespor, Fenerbahçe ve Lazio formalarını giydi.

11/11
Muriqi bu sezon Lazio'da 10 maça çıktı ve 1 asist üretti. Öte yandan Kosova milli takımı ile 35 maçta 18 gole imza attı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol