Attila Szalai transferini duyurdular: 'Özel görüşme yapıldı'
25.11.2021 - 16:54
1/8
Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, dünya devlerini peşine taktı. Szalai'nin menajeri transfer görüşmelerine başladı. Dev transferim Ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor. İşte detaylar...

2/8
FENERBAHÇE 2 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Attila Szalai performansıyla büyülemeye devam ediyor.

3/8
İNGİLTERE'DEN SON DAKİKA İDDİASI

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Attila Szalai için transfer girişimleri hız kazandı. İngiliz basını flaş bir iddiayı gündeme taşıdı.

4/8
'CHELSEA GİRİŞİMLERE BAŞLADI'

Football Insider'da yer alan özel habere göre Chelsea, Ocak ayında Attila Szalai'yi transfer etmek için resmi girişimlere başladı. Londra ekibinin Macar stoperin transferi için ROGON temsilcileriyle bir araya geldiği iddia edildi.

5/8
'MENAJERLERİ, STAMFORD BRIDGE'A GELDİ'

Chelsea'ye yakın kaynaklardan Footbal Insider'a verilen özel bilgilere göre Attila Szalai'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi olan ROGON'dan bazı temsilcilerin transfer görüşmelerini yapmak için Stamford Bridge Stadı'na gittiği öğrenildi.

6/8
RESMİYET KAZANABİLİR

Chelsea ve Szalai'nin menajerleri arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı, Fenerbahçe ile yapılacak görüşmelere göre transferin resmiyet kazanabileceği aktarıldı.

7/8
FENERBAHÇE EN AZ 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Attila Szalai için en az 20 milyon Euroluk bir teklifin gelmesi halinde transfere izin verebileceğini açıklamıştı. Football Insider'da yer alan özel haberde Szalai için herhangi bir bonservis bedeli belirtilmedi.

8/8
ATLETICO MADRID DE PEŞİNDE

Transfermarkt verilerine göre Attila Szalai'nin piyasa değeri 11 milyon Euro. Macar stoperle Atletico Madrid ve bazı İtalyan takımlarının da yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol