Ve Acun Ilıcalı'dan ilk transfer! Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptı
14.01.2022 - 12:46
1/9
Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Hull City'i satın aldıktan sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Acun Ilıcalı'nın bu doğrultuda Fenerbahçe'nin yıldızını transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi. Öte yandan ünlü iş insanının tecrübeli oyuncuyu transfer etmek için sarı-lacivertlilere transfer teklifinde bulunduğu vurgulandı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

2/9
PLANLARINI ANLATTI

İngiliz Daily Mail gazetesine röportaj veren Acun Ilıcalı, satın aldığı yeni takımı Hull City ile ilgili planlarını anlattı. Acun Ilıcalı, taraftarları ve şehri çok sevdiğini belirtirken İngiliz futbolunda önemli işler yapmak istediğini söyledi.

3/9
HULL VE İSTANBUL BENZETMESİ

Taraftarları ve şehri çok sevdiğini belirten Ilıcalı şunları söyledi, “İngiliz futbolunu her zaman sevdim ve kulüp alacak güce ulaştığımda İngiltere'den takım satın almaya karar verdim. İngiltere'den takım almak benim hayalimdi. Hangi kulübün benim için uygun olacağını araştırıyordum. Hull City'yi Premier Lig'de olduğu dönemden biliyordum ve şehre gelip yakından görmek istedim. Haziran ayında ilk geldiğimde her şey iyi hissettirdi. Taraftarları ve stadyumu çok sevdim. İstanbul'daki Boğaziçi Köprüsü gibi Hull'da da Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir diğer işareti.“

4/9
TARAFTARLARA MESAJ VERDİ

Ilıcalı ayrıca şunları söyledi, “Eğer taraftarlar Premier Lig'e çıkmamızı istiyorsa birlikte çalışmak zorundayız. Taraftarlar, bu takımın en önemli parçası. Taraftarların oyuna dahil olduğu bir sistemle futbolda yeni bir şeyler yapmayı hayal ediyorum. Taraftarların kulübe dahil olmasını istiyorum.“

5/9
ZAJC BOMBASI

Tüm bu gelişmeler ışığında transfer girişimlerini hızlandıran Acun Ilıcalı'nın gündemine aldığı ilk isim belli oldu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'de forma giyen Miha Zajc'ı transfer etmek istediği ifade edildi.

6/9
RESMİ TEKLİF YAPILDI

Dijital spor içerik üreticisi Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Acun Ilıcalı, Miha Zajc'ı transfer etmek için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulundu. Sarı-lacivertlilerin bu teklife yanıtı henüz netlik kazanmadı.

7/9
23 MAÇTA FORMA GİYDİ
Sarı-lacivertli takımda bu sezon 23 karşılaşmada forma şansı bulan Miha Zajc toplamda bin 328 dakika sahada kalabildi. 27 yaşındaki Sloven orta saha bu mücadelelerde rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Acun Ilıcalı'nın Hull City'e transfer etmek istediği Miha Zajc'ın Fenerbahçe ile olan kontratı 30 Haziran 2023'te sona erecek. 27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor.

8/9
F.BAHÇE BONSERVİSİYLE ALDI

Profesyonel futbolculuk kariyerine Interblock U-19 takımında başlayan Miha Zajc daha sonra sırasıyla NK Olimpija, NK Bravo, NK Celje, Empoli, Fenerbahçe ve Genoa formaları giydi. Fenerbahçe, Miha Zajc'ı transfer etmek için Empoli'ye 3 milyon 500 bin euro ödedi.

9/9
MİLLİ TAKIMA ALIŞIK

Slovenya Milli Takımı'nın değişilmez isimleri arasında yer alan Miha Zajc ülkesinin formasıyla 30 karşılaşmada şans buldu. Tecrübeli oyuncu bu mücadelelerde 7 gol atma başarısı gösterdi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol