Fenerbahçe'den bir ilk! Joachim Löw projesi ortaya çıktı
14.01.2022 - 12:52
1/14
Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını duyurdu. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, 2022-2023 sezonu için yapılanmanın detaylarının ilerleyen günlerde netleşeceği öğrenildi. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un bir ilke imza atacağı Joachim Löw projesinin detayları ortaya çıktı...

2/14
BİR İLK! LOW PROJESİ

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe Kulübü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla birlikte sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerde 2022-2023 sezonu planlamasının da ilerleyen günlerde netleşeceği belirtildi. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un uygulamaya koymayı düşündüğü Joachim Löw projesinin detaylarına Milliyet gazetesi ulaştı.

3/14
MERT HAKAN ŞOKU

Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan şoku yaşandı. Dünkü antrenman sonrası hissettiği ağrı dolayısıyla MR görüntülemesi yapılan oyuncumuz yıldız ismin, sol kasığında ikinci derece zorlanma ve kanama bulguları tespit edildi ve tedavisi başladı.

4/14
LEFTER UNUTULMADI

Fenerbahçe Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’i vefatının 10. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı. Sarı-lacivertliler özel bir video yayınlayarak, “Lefter Küçükandonyadis, seninledir kalplerimiz. Ordinaryüsümüzü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz“ dedi. TFF’den ise, “A Milli Takımımız ve Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu, 2018-2019 sezonuna adını vermekten onur duyduğumuz, Türk futbolunun 'Ordinaryüs’ü Lefter Küçükandonyadis'i vefatının 10. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz“ paylaşımı geldi.

5/14
ALİ KOÇ, ALMANYA'DA

Fenerbahçe’de teknik direktör konusundaki yoğun mesai devam ediyor. Başkan Ali Koç, Joachim Löw ile görüşmek üzere Almanya’ya gitti ve görüşmelerine resmen başladı.

6/14
ESAS OLARAK PLAN VE PROJELER

Fenerbahçe Başkanı, Alman teknik direktörle maddi olarak bir sorun yaşamıyor, yaşanmayacağına inanıyor ve bu konuda fedakarlık yapmaktan da çekinmiyor. İkili görüşmelerde esas olarak futbol takımı için uygulanacak plan ve projeler üzerinde duruluyor.

7/14
LOW İNCE ELEYİP, SIK DOKUYOR

Almanya Milli Takımı’ndaki 17 yıllık sürenin ardından yeniden bir kulüp takımında görev almaya hazırlanan Joachim Löw ince eleyip sık dokuyor.

8/14
PREMIER LİG MODELİ

Almanya’daki oturmuş planlarını kulüp takımına da taşımayı düşünüyor. Bu nedenle maddi konulardan daha çok idari ve teknik konular üzerinde duruluyor. Burada da İngiltere’dekine benzer ‘menajer-antrenör’ sistemi öne çıkıyor.

9/14
TÜM KONULARDA SORUMLULUK İSTEDİ

Bir dönem Manchester United’da Alex Ferguson, Arsenal’de Arsene Wenger başta olmak üzere Premier Lig kulüplerindeki yapı ele alınıyor. Çünkü Löw, futbol takımının A’dan Z’ye tüm konularında esas sorumlu isim olmak istiyor.

10/14
İSMAİL KARTAL'IN ÖNEMİ

Bu nedenle 62 yaşındaki çalıştırıcı güçlü bir teknik ekibi şart koşuyor ve kendi antrenörleriyle çalışmayı tercih ediyor. Ayrıca deneyimli isim scout ekibinden altyapı sorumlularına kadar da kendi sorumluluğunda olmasını vurguluyor. Burada İsmail Kartal’ın değeri öne çıkıyor. İsmail Kartal gibi ligi bilen ve Löw’le de daha önce çalışmış bir ismin teknik ekipte olması önem taşıyor.

11/14
ANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Sarı-lacivertlilerde Joachim Löw’le anlaşma zemini aranıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa anında çalışmalar başlayacak. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak İsmail Kartal’la paralel bir çalışma yürütülecek.

12/14
TRANSFERLER İÇİN ORTAK GÖRÜŞ

Hem bu dönem hem de yaz dönemindeki transferler için ortaklaşa görüşmeler yapılacak, çalışmalar bu şekilde ilerleyecek. Ayrıca takımın sisteminden, kadro şablonu yakından incelenecek. 2022-23 sezonuna başlarken geçmiş yılların aksine tümüyle hazır bir takım oluşturmak ve geç kalınmasını önlemek planlanıyor.

13/14
YOĞUN GÖRÜŞMELER

2022-23 sezonu planlaması adına teknik direktör görüşmelerine önceki gün resmen başlayan Fenerbahçe’de yoğun bir şekilde hazırlıklar yapılıyor. Önceki gün Almanya’ya giden Ali Koç, Joachim Löw’le ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Löw’le dün de görüşmeler sürdürüldü. Eğer bir aksilik çıkarsa alternatif adaylar da belirlendi. Başkan Koç’un hemen diğer alternatiflere yönelmesi planlandı.

14/14
HEYECANLANDIRAN SİSTEM

Başkan Ali Koç, Joachim Löw konusunda bir hayli istekli bulunuyor. Löw’ün Almanya Milli Takımı’ndaki başarıları, kurmak istediği futbol sistemi ve uluslararası anlamdaki deneyimi herkesi heyecanlandırıyor.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol