Önder Özen: "Fenerbahçe'yi ameliyata aldı"
22.01.2022 - 19:08
1/9
Önder Özen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi NTV Spor'da değerlendirdi.

2/9
İLK YARI 3-0 OLABİLİRDİ

Fenerbahçe, ilk devre 2-0, 3-0 soyunma odasına girebileceği 45 dakika oynadı. Fenerbahçe, biraz da direkt oynayıp, bence doğrusunu da yaparak ilk yarıda 4 tane fırsat yakaladı. Bir tane de gol yaptı, o bölümde 2-0 3-0 olabilirdi.

3/9
DEFOLARI ORTAYA ÇIKTI

Sivasspor, ikinci yarıdaki çıktığı tempoyla 20 dakika daha oynayabilirdi. Fenerbahçe'nin ise fiziksel defoları ortaya çıktı.

4/9
KENARDAN GELENLER YETERSİZ

Fenerbahçe'den kenardan gelen oyuncular yetersizdi. Pelkas, fizik olarak kuvvetli değil. Berisha da öyle. Kenardan gelenlerin ciddi bir katkısı olmadı. Ama Sivasspor'da girenler zıpkın gibiydi.

5/9
FİZİK KALİTESİ EN YÜKSEK TAKIM

Sezon başından beri söylüyoruz. Sivasspor, Konyaspor ile birlikte ligin fizik kalitesi en yüksek takımı. Fizik olarak herkesi büküyorlar. Fiziksel farklarını ortaya koyuyorlar. Maç 1-1 bittiyse, bunda Sivasspor'un maça başlangıç oyununun etkisi var.

6/9
İKİNCİ BİR OYUNCU YOK

Fenerbahçe'yi analiz ettiğiniz zaman, Fenerbahçe'nin yüksek fizik kalitesinde olmadığı çok açık. Sezon başından bu yana fiziksel formu tek oyuncu var, o da Crespo. İkinci bir oyuncu yok Fenerbahçe'de.

7/9
BU SEZON HİÇ OLMADI

Fenerbahçe'nin fizik kalitesi yüksek oyuncusu hiç olmadı bu sezon. İsmail hocaya bir parantez açmayalım, onun durumu değil bu. Sezon başında olacak bir şey bu.

8/9
OYUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ ALMADI

Fenerbahçe, çok rahat ilk yarıda 2-0, 3-0'ı bulabilirdi. İkinci devre Sivasspor, tek devrede 3-1, 4-1 falan yapabilirdi. Sivasspor, bunu oyun üstünlüğü ile yaptı. Fenerbahçe, oyun üstünlüğünü alarak yapmadı.

9/9
AMELİYATA ALDI

Sivasspor, bir puanı hak etti, daha fazlasını da alabilirdi. Fenerbahçe de bir puan kazandım diye bakmalı. Sivasspor ile oynamak dişçi koltuğuna oturmak gibi. Fenerbahçe, ilk yarıda oturmadı o koltuğa ama ikinci yarıda Sivasspor ameliyata aldı. O yüzden Fenerbahçe için Sivasspor deplasmanında bir puan kazanç.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol