Rıdvan Dilmen: "Bu kadronun karşılığı 37 puan değil"
22.01.2022 - 19:11
1/9
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldğı maçı TRT Spor'da değerlendirdi.

2/9
“SİYAHLA BEYAZ KADAR FARK VAR“

Maçın ilk yarı ve ikinci yarısı siyahla beyaz kadar farklıydı. İlk yarıda Fenerbahçe'nin hem pozisyon hem de oyun üstünlüğü vardı. Hakikatende iyi hazırlanmış, konsantrasyonu iyi bir takım olarak çıktı. Fenerbahçe'nin de eksiği vardı ama Sivasspor'un yarısı bugün yoktu. Kadrolara baktığımız zaman Fenerbahçe ciddi anlamda avantajlıydı.

3/9
“2 PUANLI SİSTEME DÖNDÜ“

Oyunlar artık 2 puanlı sisteme doğru gitmeye başladı. Trabzonspor'da aynı şekilde berabere kalıyor. Şunun altını çizmek gerekiyor Sivasspor'un çok iyi bir teknik direktörü var. Anadolu takımlarında oyuncular fiziki anlamda daha iyilerdir.

4/9
“BU KADRONUN KARŞILI 37 PUAN DEĞİL“

Fenerbahçe'ye baktığımız zaman oyuncuların şampiyonluk ümidi olmadığı için mücadele etmiyor. Fenerbahçe'de bu kadronun karşılığı 37 puan değildir. Artık üst üste bir seri yakalaması lazım. Fenerbahçe ilk 8 haftada eleştirmeme rağmen lig lideriydi. Şimdi de Fenerbahçe'nin ikinci yarının ilk 8 maçında en azından 19 puan toplaması gerekir.

5/9
“ORTASI OLMAZ“

İsmail hoca istese de istemese de bu fişi çekmişlik, bu mental yorgunluk zaman zaman sizi üste çıkartır, zaman zaman da dip yaptırır. Ortası hiç olmaz. Büyük kulüplerin ortasını yakalaması bile yeterlidir. Çünkü kalite vardır. Fenerbahçe'nin yedeklerinde bir çok oyuncu vardı. Elbette olağan üstü değiller ama lig için yeterli. Eksikleri olmasına rağmen alınan bu 37 puan yeterli değil.

6/9
“DOĞRU HOCAYLA BAŞLAMADI“

Bence Fenerbahçe sezona doğru teknik direktörle başlamadı. Denenmişle başladı ve bundan dolayı da problem yaşadı. Ben bugün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olsaydım ben de bu kadroyla çıkardım. Burada problem yok ancak Osayi bir ara savunma dötlüsünün soluna geçti. Bu adam kanat oyuncusu.

7/9
“ALTAY'I ZORLAYACAK BİR KALECİ LAZIM“

Fenerbahçe'nin bu maçta yediği gole baktıktan sonra diyorum ki bu takımın yedek kalecisi böyle gol yemez. “Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı zorlayacak bir kaleci almalı.“ Tabiki bu beraberliği kaleciye bağlayamayız. İkinci yarıda İlk yarıdaki Sivas, Fenerbahçe gitti, başka bir Sivas Başka bir Fenerbahçe geldi.

8/9
“HOCANIN KADRO TERCİHİ DOĞRUYDU“

İsmail Kartal doğru bir takımla çıktı sahaya ama rakımı yüksek yerlerde maça başladığınız oyuncularla bitireceksiniz. Oyuna giren nefes nefese kalır. Fenerbahçe maçında ikinci yarı pyuna girdikten sonra verim sağalayan bir oyuncu olmadı.

9/9
“OYUNCULARI KENDİ MEVKİSİNDE OYNATAN BİRİ VAR“

İrfan Can'ın sezon başından itibaren oynamaması maç ritmini kaybettirdi. Onun üzerine de psikolojik baskı yaşadı. Vücut olarak bir sıkıntısı yok ama tempo olarak sıkıntılı. Ama yavaş yavaş oyuncuları kendi mevkilerinde oynatan bir teknik adam var.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol