'Alo ben Emre abin' bombası! Tolga Ciğerci'nin yerine Fenerbahçe'nin yıldızını istedi
28.05.2022 - 10:35
1/15
Sözleşmesi biten Tolga Ciğerci'nin yerini doldurmak için Beşiktaş'la yollarını ayıran Oğuzhan Özyaup'u listesine alan Emre Belözoğlu'nun Ali Koç'tan Fenerbahçe'nin yıldızını istediği ortaya çıktı. İşte Başakşehir'de yaşanan transfer gelişmesi.

Fenerbahçe'de bu sezonun başında 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla İngiltere'nin Watford kiralanan Ozan Tufan, Ada'da beklenen performansı veremeyince şubat ayında Sarı-Lacivertli kulübe geri dönmüştü.

2/15
Watford'un küme düşmesiyle 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girmeyen Ozan için işler geri döndüğü Fenerbahçe'de de iyi gitmemiş ve 27 yaşındaki oyuncu Sarı-Lacivertli kulüpte geri döndükten sonra forma şansı bulmakta zorlanmıştı.

3/15
Yeteri kadar süre alamadığı için Konyaspor ile oynanan maçın devre arasında teknik direktör İsmail Kartal ile Mesut Özil'in de dahil olduğu bir tartışma yaşayan Ozan, 24 Mart'ta Mesut ile birlikte kadro dışı kalmıştı.

4/15
Sezonun son 2 aylık bölümünde takımdan ayrı çalışan ve Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamasında yer almayan Ozan Tufan'ın adı Beşiktaş ile anılırken, Sarı-Lacivertliler'in 27 yaşındaki oyuncuyu ezeli rakibine satmaya çok sıcak bakmadığı belirtiliyor.

5/15
Takvim'in haberine böre, sarı-Lacivertliler'den ayrılmaya hazırlanan Ozan Tufan da kendisi için yeni bir kariyer planlaması yaparken, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcu için pusuda olduğu öğrenildi.

6/15
Ozan Tufan'ı transfer listesine ekleyen Başakşehir'in hocası Emre Belözoğlu'nun uygun şartların oluşması halinde 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna görmek istediğini kulüp yetkililerine ilettiği belirtiliyor.

7/15
Belözoğlu'nun transfer edilmesini istediği Ozan için Başakşehir yönetiminin ise beklemede olduğu ve bir fırsat transferi olması halinde Fenerbahçe ile temasa geçileceği ifade ediliyor.

8/15
Ozan Tufan'dan para kazanmak isteyen Fenerbahçe yönetimi ise deneyimli oyuncuyu bazı transferler için takasta kullanmayı düşünüyor.

9/15
Başakşehir'in transfer listesinde olan Ozan'ın hem eski hocası Emre Belözoğlu faktörü hem de İstanbul'da futbol hayatına devam etmek istediği için Turuncu-Lacivertli ekibe sıcak bakabileceği konuşuluyor.

10/15
Fenerbahçe'de kadro dışı olan Ozan Tufan'ın Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

11/15
Öte yandan Trabzonspor'un da Ozan'a talip olduğu iddia edilmişti.

12/15
Bordo mavili kulübün yetkililerinin, Ozan'a transfer mesajı gönderdiği dile getirildi.

13/15
Ozan'a, “Bonservisini al, gel“ denildiği aktarıldı.

14/15
Bununla beraber Trabzonspor yönetiminin, Ozan transferi için Fenerbahçe ile irtibat kurmayacağı gelen bilgiler arasında.

15/15
Milli futbolcu, şu sıralar kariyer planlaması için düşünmeye devam ediyor.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol