Gürcan Bilgiç: "Derbinin ipleri Fenerbahçe'nin elinde"
01.10.2022 - 13:45
1/5
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR
Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine dair değerlendirmelerde bulundu.

2/5
“DURDURULAMAZ FENERBAHÇE“
Ligin yedinci haftasında kendi kendine “dönüm noktası“ haline gelen bir derbi oynanacak. Beşiktaş'ın üst üste puan kayıplarının karşısına Fenerbahçe'nin “durdurulamazlığı“ çıkınca, sayfalara Ismael'in alacağı tedbirler düşmeye başladı. İşte bu yüzden Beşiktaş kaybetmemek için oynayacak bu maçı.

3/5
“RENNES'E BİLE OYUNU DEĞİŞTİRMEDİ“
Bu senaryo karşılaşmanın iplerini de Fenerbahçe'nin eline bırakır. Bir taraf çözüm ararken, diğeri sıkıntı yaratmanın peşinde. Peki; 40 bin taraftarı önünde Beşiktaş teknik heyeti bunu nasıl kabul ettirecek. Sosyal medyadan nabız tuttuğunuzda ise kazanma ihtimali üzerine kurulu yorumlar. siyah– beyazlı taraftarlar “yeneceğiz“ diyemiyor. Haklılar, çünkü takıma güvenemiyorlar. Jesus, Rennes deplasmanında bile takımın oyun kurgusunu bozmadı. Kendisinden üç kat daha değerli bir rakibe, “Sen gel bakayım şöyle“ dediler. Dolmabahçe'de de farklı düşünmesini beklemiyorum bu yüzden.

4/5
“BENİM OYUNUM BU DİYOR“
Derbinin önemi, 40 bin rakip taraftar, Ismael'in baskı altında olması, Onu çok ilgilendirmiyor. “Benim oyunum bu“ diyor, sonrasında maçın hikayesine göre, senaryoda değişiklik yapıyor. Geçen sezon topun 40 dakika oyunda kaldığı, ligin en kötü maçını seyrettirdiler bize. Fenerbahçe için sonraki haftalara da bir meydan okuma olacak. Çünkü sarı-lacivertliler, uzun süredir bu kadar “tehdit eden“ bir takım olmamışlardı.

5/5
“FENERBAHÇE VE DİĞERLERİ“
Sadece Beşiktaşlılar değil, zirve hedefindeki diğerleri de puan kaybına gözlerini dikmiş durumdalar. Yani; Fenerbahçe bu maçı dört–beş takıma karşı oynayacak. Bu yüzden “algoritmanın“ seçtiği hakem Volkan Bayarslan'da da olacak tüm gözler. VAR hakeminin yorumları daha da önem kazanacak. Bu maçta sonuçtan ziyade, dinamiklerin sezona nasıl baktığı ortaya çıkacak.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol