Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 'Artık toparlanın' | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:53 | Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı        -        13:29 | Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..        -        22:02 | Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı        -        18:31 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
'Artık toparlanın'
31.10.2014 - 05:48
Editör:

F.Bahçe’nin hocası iki yıldızı ile yaptığı özel görüşmede “Beşiktaş derbisini bize siz kazandıracaksınız. Hücumda vereceğiniz katkı çok önemli ...

F.Bahçe’nin hocası iki yıldızı ile yaptığı özel görüşmede “Beşiktaş derbisini bize siz kazandıracaksınız. Hücumda vereceğiniz katkı çok önemli ama form durumunuzu arttırmalısınız. Bu düşüşünüzü yoğun maç temposuna bağlıyorum ama artık toparlanın” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçı öncesi takımın iki kilit ismi; Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile özel bir görüşme yaptı.

Bu sezon beklentilerin altında kalan iki futbolcu ile biraraya gelen Kartal, hem uyarılarda bulundu, hem de derbideki beklentilerini sıraladı.

Sarı-lacivertli ekibin hocası, Caner ve Gökhan’dan hem ofansta, hem de defansta tam performans isterken, “Maçı siz kazandıracaksınız. Özellikle hücumda vereceğiniz katkı çok önemli ama mevcut performansınızı arttırmalısınız. Size güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Söz verdiler
Kartal ayrıca Beşiktaş takımının özellikle kanat akınlarından ve etkili oyuncularından bahsederek defansta dikkat edilmesi gereken noktaları bu iki isme tek tek anlattı. Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, iki futbolcusunun performanslarını da masaya yatırdı. Bu sezonki düşüşü gerek kulüp, gerekse milli takımlardaki yoğun maç temposuna bağladığını belirten Kartal, “Bu takımın size çok ihtiyacı var. Sizin eksikliğiniz hem hücumda, hem de savunmada sorun yaratıyor. Artık toparlanın” diye konuştu.
Teknik Direktör İsmail Kartal, formunu beğenmediği Caner’i geçen hafta dinlendirmiş, alternatifi olmadığı için Gökhan’ı ise Gençlerbirliği maçında oynatmak zorunda kalmıştı. Toplantıda iki oyuncu da hocalarına gelecek haftalarda daha iyi olacaklarına dair söz verdiler. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aziz Yildirim
ismail kartal
Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol