Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 Rıdvan Dilmen: Bu deplasmanda 1 puan iyidir | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:53 | Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Rıdvan Dilmen: Bu deplasmanda 1 puan iyidir
25.11.2014 - 10:52
Editör:

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor'un başarılı futboluna dikkat çekerek, 1-1'lik sonucun Fenerbahçe için iyi bir skor olduğunu söyledi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor'un başarılı futboluna dikkat çekerek, 1-1'lik sonucun Fenerbahçe için iyi bir skor olduğunu söyledi. Emenike'ye ağır eleştirilerde bulunan Dilmen, "Fenerbahçe ikinci yarıda belki de ilk kez beklerini hücuma sokamadı ve bunun sonucunda baskı yedi" dedi.

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Bursaspor'un 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte Dilmen'in sözleri...

"Fenerbahçe 1 puanı aldı. Açık konuşalım Fenerbahçe'nin Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Akhisar deplasmanları bitti. Bu önümüzdeki haftalar için büyük avantaj. Beşiktaş deplasmanında 1 puan kötü değil. Bursaspor deplasmanı da zor deplasman ve 1 puan iyidir."


"EMENIKE F.BAHÇE'Yİ KEL BIRAKIR"
"Oyunun sonlarında oyun Bursaspor'a dönünce İsmail Hoca, Emre'yi oyuna aldı ama o da çözüm olmadı. Fenerbahçe takımı pas takımı olan bir takım ama Bursaspor buna izin vermedi. Birinci sebebi hücum oyuncularında top kalmadı. Emenike çok güçlü bir oyuncu ama rakip ceza alanı çevresinde kollektif oyunu sıfır bir oyuncu. Pas vereceğine çalım atar, şut çekeceğine pas verir, pas vereceğine şut çeker gibi... Emenike Fenerbahçe'nin saçlarını beyazlatır ve kel bırakır. "


"F.BAHÇE FİKSTÜR AVANTAJINI ELE GEÇİRDİ"
"Fenerbahçe için 1 puan kazanç ve Bursaspor için ise kayıptır. Fenerbahçe, Bursa'da kaybetmeyerek fikstür avantajını eline geçirdi. Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kendi aralarında maçları var. "


"BU DEPLASMANDA 1 PUAN ARTIDIR"
"Fenerbahçe belki de maçın ikinci yarısında ilk kez beklerini hücuma sokamadı. Fenerbahçe kanatsız oynadığı zaman maçı git gele çevirdi, baskı yedi. Sonucunda da hızlı oynamayı seven, özgüveni olan bir Bursaspor vardı ve bu deplasmandan 1 puan artıdır. "


VOLKAN ŞEN VE KUYT...
"Geçen yılın ikinci yarısından beri Volkan Şen'de büyük bir çıkış var ve hala devam ediyor. Kendini çok geliştirmiş, güvenini arttırmış. Normalde Volkan Şen öyle bir gol vuruşu yapmazdı. Futbolunu oldukça olgunlaştırmış. Kuyt'ın attığı gol genelde duran toplarda olur ve kaleciler için en tehlikeli toplardır. "


FIRAT AYDINUS'A ÖVGÜ...
"Bugün bir resital izledim. Hakem Fırat Aydınus. Belki kural olarak, testlerde koşamadığı için UEFA'da maç yönetmiyor ama bence bu jenerasyonun 1 numaralı hakemi. Hakikaten resital yaptı. Pozisyonlara yakındı, hakemler adına müthiş bir maç yönetti"


"CANER'İN OYUNDAN ÇIKARILMASI NORMAL AMA..."
"İsmail Kartal, kart görebilir ihtimaliyle Caner'i oyundan aldı. Devreyi belki bekleyebilirdi. Caner'in ben bu tepkisini bekliyordum. Hocanın Caner ile ilgili bir inişi çıkışı var. Bu reaksiyonu tabii ki göstermemeliydi ve bu sorunun çözülmesi lazım. Son 1 aylık gelişmelerden sonra bu tepkiyi verdiğini sanıyorum. Caner'in oyundan çıkarılması normal ama Caner'in psikolojisi açısından 10 dakika beklenebilirdi"


"HAFTAYA CANER İLE BAŞLAMASI GEREKİR"
"Bu olay mutlaka çözülür. Antrenörle oyuncu arasında bu tarz şeyler olur. Türkiye'de neler çözülmedi. İsmail Kartal, pozistif bir adamdır ve oyuncusunu kaybetmek istemez. Başkan da böyle bir durumu istemez. Ama önümüzdeki hafta Caner mi, Hasan Ali mi bilemem. Bu akşam bile hallederler o sorunu ama bence haftaya Caner ile başlaması gerekir." (NtvSpor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Ridvan Dilmen
Ntv Spor
Bursaspor
Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol