Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 Lider kim? Beşiktaş mı Fenerbahçe mi? | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
10:02 | Kilidi açamayan çilingir: Szymanski        -        19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Lider kim? Beşiktaş mı Fenerbahçe mi?
25.11.2014 - 10:55
Editör:

Fenerbahçe'nin Bursaspor deplasmanından beraberlikle dönmesiyle aynı puana ve aynı istatistiklere sahip olan Beşiktaş ve Fenerbahçe'den ...

Fenerbahçe'nin Bursaspor deplasmanından beraberlikle dönmesiyle aynı puana ve aynı istatistiklere sahip olan Beşiktaş ve Fenerbahçe'den hangisinin lider olduğu kafaları karıştırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasına Fenerbahçe 19 puanla lider, Beşiktaş 17 puanla ikinci sırada girmişti. Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmasının ardından gözler Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oyannacak maça çevrilmişti. Fenerbahçe'nin Bursaspor deplasmanında 1 puan almasıyla birlikte ortaya ilginç bir tablo çıktı. 20 puana ulaşan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin diğer istatistikleri de aynıydı. İki takımında 10. hafta sonunda 6 galibiyeti, 2 beraberliği, 2 mağlubiyeti bulunuyordu. Atılan ve yenilen gollerde de aynı eşitlik ortaya çıktı. iki takım da rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kendi kalelerinde 10 gol gördüler. Yani iki takımın da 20 puanı ve +4 averajı oldu. Ortaya çıkan bu tabloyla birlikte kafalarda 'Lider kim?' sorusu sorulmaya başlandı.

İki takımında +4 averajı olduğu için önce ikili averaja bakılması gerekli. Ancak henüz sezonun ilk yarısında olduğumuz için ikili averaj da bu durumda geçerli olmuyor. İkili averajın etkili olmaması ile birlikte bu gibi durumlar için bir başka kural veya talimat aradığımızda karşımızda herhangi bir talimat da çıkmıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatnamesi'nde bu durumla ilgili herhangi bir talimat bulunmuyor.

Federasyona göre liderlik koltuğu Beşiktaş'ın

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesindeki puan durumunda Beşiktaş lider olarak görülüyor. Puan tablosunun altında ise "Not: Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır." açıklaması yer alıyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Besiktas
liderlik
tff
Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol