Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 İsmail Kartal: “Kaybetmemek iyiydi“ | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:53 | Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı        -        13:29 | Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..        -        22:02 | Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı        -        18:31 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
İsmail Kartal: “Kaybetmemek iyiydi“
28.01.2015 - 03:07
Editör:

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ikinci yarı ilk yarıya kıyasla daha iyi oynadıklarını belirtti.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ikinci yarı ilk yarıya kıyasla daha iyi oynadıklarını belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Kartal, “Maçın ilk yarısında iyi değildik. İyi konsantre olamadık. Rakibimizin pozisyonları vardı. İkinci yarı daha iyiydik. İstediklerimizi sahaya yansıttık. Pozisyonlar ürettik. Kendimize yakışır bir futbol oynamaya başladık ve golü de bulduk. Genç oyuncularımızı da oynattık. Kazanmasak bile kaybetmedik. Tam olarak mutlu olamadık ama kaybetmemek iyiydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sakat vermedik. Sadece Hasan Ali'nin bir ağrısı var” dedi.

Sow’un Senegal Milli Takımı'ndan dönecek olmasının sevindirici olduğunu kaydeden İsmail Kartal, "Elenmeleri Sow adına mutlu olunacak bir durum değil ama bizim adımıza iyi bir şey. Sağlıklı şekilde dönmesi bizim adımıza sevindirici" ifadelerini kullandı.

Sakatlıklarla ilgili açıklamalarda bulunan Kartal, "Kuyt'ı iki gündür antrenmanlara çıkarmıyoruz, koruyoruz. Karabükspor maçına yetişecek. Emre'nin gelmesine daha var" şeklinde konuştu.

Son olarak İsmail Kartal, "Transfer yapacak mısınız?" sorusuna, "Şu an gözükmüyor" yanıtını verdi.

Basın toplantısı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren İsmail Kartal, kulüp olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda daha çok genç oyunculara şans verdiklerini belirtti.

Kayserispor karşısında takımının ikinci yarıda ortaya koyduğu futboldan memnun olduğun vurgulayan Kartal, şöyle devam etti:

"İlk devre genelde çok iyi oynayamadık, maça konsantre değildik. İkinci yarı iyi başladık, iyi konsantre olmuştuk. Devre arasında oyuncularımızla yaptığımız toplantının sonucunda ikinci yarıda daha iyi bir Fenerbahçe vardı. Pozisyonlar da ürettik bunlarından bir tanesini değerlendirdik. Sonuç olarak biz bugüne kadar kupada gençleri oynatarak, Fenerbahçe'ye, Türk futboluna kazandırabilmek adına uğraşıyoruz. Bugün de 4 genç oyuncumuza şans verdik. Maçın ikinci yarısındaki oyundan memnunum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, önümüze bakıyoruz. Bundan sonra son hafta oynayacağımız Bayburt maçıyla gruptan çıkmayı hedefliyoruz."

Bir basın mensubunun Bursasporlu Ozan Tufan'ın transferiyle ilgili son gelişmeleri sorması üzerine Kartal, "Transferi Başkanımız ile yöneticilerimiz takip ediyor. Ozan Tufan'ı takımımıza katmak istediğimizi daha önce söylemiştik. Ama bunun ekonomik şartları, iki kulübün arasındaki ilişkilerdeki son durumu ben bilmiyorum" yanıtını verdi.

Genç oyuncuların gösterdiği performansın kendisini mutlu ettiğini dile getiren Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, amaçlarının A takıma bir kaç genç oyuncuyu kazandırmak olduğunu da sözlerine ekledi. (Fenerbahce.org)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ismail kartal
aciklama
kayserispor
Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol