Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 FENERBAHÇE KIPIRDADI,SIRA TARAFTARDA..
FENERBAHÇE KIPIRDADI,SIRA TARAFTARDA..
27.12.2014

Evet 15 haftanın en iyi Fenerbahçe'sini (özellikle ikinci yarı) izlediğimiz bir akşama tanıklık ettik..

İlk 20 dakika dışında istekli ,arzulu,haftalardır durağan oyun ywrine hızlı,istekli ve arzulu bir oyun izledik..

Hem takım keyif aldı ,hem de izleyenler..

Tabi ki tribündeki çok az seyircide..

Fenerbahçe koştu,mücadele etti,önde bastı,gol kaçırdı,gol attı,şut çekti,penaltı kaçırdı...Yani herşeyi yaptı..

Sonuç 1-0..İzlemeyenler Fenerbahçe zor kazandı sanabilir..Ama 5-0'lık maç 1-0 bitti.

Beceriksizlik vardı ,şanssızlık vardı ,laubalilik vardı..Ama yine de kazanan bir Fenerbahçe vardı.

Kaleci Volkan'dan ,sonradan giren az oynayan Selçuğuna kadar takımda isteksiz tek oyuncu yoktu..

Bu özellikle ikinci yarıdaki güzel oyunda ,çok kötü bir performans sergileyen Mersin'in de payı vardı.Geçen hafta ilk yarı Galatasaray'ı sürklase eden takım nerde,bu akşam ki Mersin nerede..

Bu maçın en ilginç ayrıntılarından biri Fenerbahçe'nin bu sezon ilk defa son dakikalarda oyundan hiç düşmemesiydi.Takım halinde hep oyunda kaldılar.Bunda en önemli etkenler Kuyt-Gökhan ve Caner gibi isimler iyi performanslarıydı.

Alper için ayrı bir parantez açmak istiyorum.Hep çok büyük bir rakama alındığını ve hala tam randıman veremediğini düşünüyorum.Dripling ve adam eksiltmede şu an belki ülkenin en iyisi .Ama devamlılık ve gol vuruşu aynı düzeyde değil.Lütfen çalış Alper.Onları düzeltirsen 11'inde ,milli takımında vazgeçilmezi olursun..

Gelelim tribünlerin sevgilisi Sow'a..Golcü asla laubali olmamalı.İlk yarının son anları yakaladığı pozisyonu atsa ,maç orada kopacak.Sow'un en büyük şansı taraftarın ona olan sevgisi...

Bir diğer konuda;Emenike yokken takım daha mi iyi oynuyor?

Ben buna katılmıyorum.Takım iyi oynarsa Emenike'nin de performansı artacaktır.

Bugün Emenike olsa en az 1 yada 2 gol atacağını düşünüyorum.Tam Emenike'ye uygun bir maçtı.

Bence taraftarın Sow'a aşırı toleransı varken ,Emenike'ye sıfır tolernsı var.Buda biraz haksızlık..

Özellikle Afrika Kupasına gidecek Sow yokken Emenike'nin performansı çok ama çok önemli olacak.Taraftar Emenike'ye desteğini göstermeli.Her oyuncu aynı şekilde desteklenmeli.

Fenerbahçe ortasahası bugün tam isimlerinin hakkını vererek oynası.Topal zaten bildiğimiz gibi,çıkana kadar iyi pas yapan ve oyunu rahatlatan Meireles ve tam bir kaptan gibi ve sakin oynayan bir Emre..

Sonradan giren Diego'da yavaş yavaş ''buradayım'' mesajını veriyor..

Gelelim gecenin en çok konuşulan olaylarından panaltıya..Bir takım asıl penaltıcısı sahadayken penaltıyı o atar.Bunun acısını yaşayan bir takım Fenerbahçe...

Hatırlayın 2008 Ankaraspor-Fenerbahçe maçını ..Maç 2-1 Alex ,Kezman'a penaltıyı bıraktı ve Kezman penaltıyı kaçırdı.Maç 2-1 idi.Ve 90.dakikada Mehmet Yılmaz skoru eşitledi.Ve bence Fenerbahçe bu yüzden şampiyonluk kaybetti.Burada Emre ve İsmail Hoca ,taraftarın isteğini değil olması gerekeni yapmalıydı.

Mersin İdman Yurdu iyi bir takım.Rıza Hoca iyi bir takım yarattı.AmA İstanbul havası yaramadı.2lig,1 kupa maçından puansız dönüyorlar.Ama ben bu iyi kadronun ligde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum..

Bülent Yıldırım ve kararları yine çok konuşuluyor.Konuşulması da doğal.Fenerbahçe golünden evvel ,Serkan'ın hareketi penaltı ve sarı kart..Serkan'ın sarı kartı olduğu için kırmızı görecekti.Gol olmasa belkide penaltı çalınmayacaktı.İkinci yarı Fenerbahçe'nin net penaltısı çalınmazken,Diego'nun düşüşüne penaltı çalındı.Ben şahsen penaltı olduğunu düşünmüyorum.Her hafta hakem konusmak artık sıkıcı.Umarım düzelir.Ama zor..

Son söz Fenerbahçe taraftarına;

Aziz Yıldırım'ı seversiniz,sevmezsiniz ama aslolan Fenerbahçe'dir.Takıma desteğinizi verirseniz,bence bu takım daha iyi olacaktır.Mesela bugün tribünler dolmasa da tepki ve istifa sesleri azdı.Ve destek takıma yansıdı.O stad dolarsa takım daha da iyi oynayacaktır...

Herkese şimdiden güzel ve mutlu bir yıl diliyorum...

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol